Ez jelenthet valami rosszat? (lent)
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Igazából lehet hogy én képzelek bele többet,tudok hipohonder lenni,de gondolotam mielőtt bármit csinalnék itt kérdezek
Igazából egész eddig nem volt semmi,pár napja vettem észre,hogy nagyon halványan,de tényleg annyira,hogy pl. A WC papíron sem látható,nagyon halvány sárgás-barnás folyásom van,a menstruációm renben van.
Én a méhnyakrákot annyiból kizárnám,mert HPV oltást kaptam.De lehet hogy semmi ilyesmi nincs csak én aggódom túl.
Tehát tulajdonképpen ennyi más,hogy a folyásom nagyon halvány sárgás-barnás de se rossz szaga,semmi sincs.
2015. nov. 17. 21:53
1/5 anonim válasza:
Általában a menstruáció így szokott elhalványulni.Az elhalt vérlemezkék megsötétülnek és a normális hüvely váladékkal vegyülve nyomot hagyhat a fehérneműn .Ilyenkor intimbetét még szükséges.Semmi bajod.Csá!
2/5 A kérdező kommentje:
De a legutóbbi menstruációm már 2hete volt.
2015. nov. 17. 22:01
3/5 A kérdező kommentje:
És néha alul a hasam fájni szokott,am8 nem tudom hogy a kettő összefügghet-e de leginkább emiatt izgulok,nem tudom.
2015. nov. 17. 22:33
5/5 A kérdező kommentje:
Marmint milyen felidoben?
Hogy meg nem allt be rendesen vagy mire gondolsz?Massal is volt ilyen?:)
Ne haragudjatok hogy ennyit kerdezek,de nekem ezt nincs kivel megbeszelni...
2015. nov. 18. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!