Mi történhet ha abbahagyom a fogamzásgátló szedését?
Figyelt kérdés
Ma vettem be a 6dik tablettát. Eddig sohasem szedtem. Rettenetesen érzem magam, minden nap erős fejfájásom van, néha hányinger kiséretében, az általános közérzetem (ezekből kifolyólag is) nagyon rossz. Fájnak a melleim. Mi lenne ha holnaptól nem szedném? Milyen hatása lenne a menstruációmra?2015. nov. 14. 17:18
1/7 anonim válasza:
Soha nem zabálnék ilyen mérgeket ha nő lennék. Magas a hormontartalma, ami elhízást és embóliát okoz.
2/7 anonim válasza:
Hormon mentesen nem gondolkodtál?
3/7 anonim válasza:
A mai fogamzásgátlóknak egyáltalán nem magas a hormontartalma. Többen is esnek mellette teherbe, mint régen és sokkal kevesebb a mellékhatás. Ettől függetlenül ha nem érzed tőle jól magad akkor hagyd abba a szedését nyugodtan. Lehet, hogy ebben a hónapban nem a szokott módon fog megjönni, de helyre fog állni.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendszertelen volt a ciklusom, azért írta fel az orvosom.
2015. nov. 14. 17:25
5/7 A kérdező kommentje:
Hallottam elég elképesztő dolgokat is azoktól, akik abbahagyták a szedését (kibirhatatlan görcsök, amikkel kórházba került, nagyon erős vérzés, elhúzódó vérzés). Nem is kezdtem volna el szedni, aláírom, hogy nem tájékozódtam előtte, a legtöbb helyen csak a pozitív hatásairól esik szó, viszont a mellékhatásokat már kevésbé taglalják. Nekem az orvosom is csak az idegességet hozta fel, mint mellékhatást, csak később olvasom a betegtájékoztatón, hogy megannyi probléma is felmerülhet.
2015. nov. 14. 17:40
6/7 anonim válasza:
A mai fogamzásgátlóknak nem magas a hormon tartalmuk. Ha csak nem valami ősrégit írt fel a doki. Menj vissza hozzá és irass másikat. Nem feltétlen kell szenvedni egy bogyótol :)
7/7 A kérdező kommentje:
Az lett az eredménye, hogy szombaton bevettem az utolsót, azóta egyet sem, erre ma reggel megjött. Még jó, hogy csak 6 bogyót vettem be, jó sokáig nem volt meg...Inkább nem kérek másikat :) nekem nagyon nem jött be.
2015. nov. 16. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!