Fogamzásgátló felírásához feltétlenül szükséges vérvétel?
Sajnos van olyan orvos, aki anélkül is felírja, és évente sem kér labort.
Én is tűfóbiás vagyok, de annak idején inkább bevállaltam, mintsem leálljon a májam, vagy trombózist kapjak!
De nem hónapokig, évekig szedted. Ha téged nem zavar, hogy ettől elpatkolhatsz, akkor hajrá, keress olyan dokit, aki felírja! A te tested, a te életed.
Bár trombózis után hasba kapod az injekciókat, ráadásul hetekig, az sem kellemesebb.
Egyébként való igaz, nem gyakori mellékhatás egyik sem. De ha belefutsz, ez vigasztalni fog?
Én úgy szoktam vérvételre menni, hogy mindig ugyanoda megyek, és ismernek. Lefektetnek, kinyitják az ablakot, bekapcsolják a ventillátort, kikészítenek egy pohár vizet, és a legvékonyabb gyerektűvel szúrnak. Eddig mindig túléltem.
Mint korábban írtam, nekem is tűfóbiám van, tudom, milyen. De a józan észt nem írja felül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!