Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idő után áll be végre a szervezet hormontartalma a normálisra?
Már szerény véleményem szerint be kellett volna állnia. Előtte rendes ciklusaid voltak? Pár napos késés még normális lehet, egy-másfél hét már nem.
Nekem pl. sosem volt pontos a ciklusom, néhány napos csúszás belefér.
Van, akinek elég problémás a menstruációs ciklusa, görcsöl, sok vért veszt, feje fáj, rendszertelen, és ezért szed fogamzásgátlót, ez sem feltétlen "normális", de vannak így egy páran. Ha babát terveztek, szerintem menj el nőgyógyászhoz! De ha nem, akkor is, hogy megbeszéld vele, hogy mennyire rendszertelen a ciklusod. Itt nem fogsz megnyugtatásra találni.
Köszi a választ!
Nem tervezünk bébit, igazából csak kíváncsi voltam, hogy kinek mi. Természetesen el fogok menni dokihoz, csak azért voltam kíváncsi, mert már egyszer voltam és azt mondta, hogy várjam meg, míg beáll. És több helyről hallottam, hogy ez eléggé általános, mert normálisnak egyébként semmiképp sem mondanám.
Nekem 1,5 év volt, mire helyrejött a ciklusom gyógyszer-abbahagyás után. Rendkívül cifra dolgokat művelt közben a szervezetem (nem jött meg 1 hónapig, utána több, mint 1 hónapig egyfolytában megvolt...)
2014 januárban hagytam abba, 2015 júniusában sikerült a baba, akkorra jöttem helyre...
Amúgy Lindynette 30-at szedtem 2,5 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!