Hüvely hámosítás? Mivel?
Figyelt kérdés
Condylomám volt és belül a hüvelyben is, amit condyline-al kezeltem, ami egy ilyen maró hatású oldat. Ahol kezeltem ott most csunya a hám,nem egészséges rózsaszín, hanem fehér és mintha durván megdörzsöltem volna egy fogkefével...
Van rá valami krém vagy oldat..tabletta? Holnap megyek orvoshoz, de az sztk-s orvosok hülyék már bocsánat, és hiába kérek tőlük bármit... (multkor még voltak szemölcseim még én is láttam, az orvos meg gyógyultnak nyilvánított, hiába mondtam neki, hogy hol vannak, azt mondta nem látja)
2015. nov. 11. 13:01
1/2 anonim válasza:
Szerintem sima körömvirág krémet, lehetőleg olyat amiben csak vazelin meg körömvirág kivonat van, olyat használhatsz nyugodtan a belsőbb részeken is.
Gyógyszertárban biztos tudnak segíteni!
2/2 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a segítséget!
2015. nov. 11. 19:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!