Nem tudok székelni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
egy ideje nagyon fáj a lyukam, és wc-zéskor véres volt a székletem, jelenleg 5 napja nincs semmi. Nem azért nem tudok mert nincs mennyiség, sőt, nagyon kellene, de amikor jönne ki, iszonyatosan szúr ég és fáj és mégsem tudom inkább visszahúzom.2015. nov. 8. 16:37
1/12 anonim válasza:
ráharapsz egy vécépapír gurigára és nyomsz, aztán meg beutalót kérsz a proktológiára és kezelteted az aranyeredet.
2/12 anonim válasza:
A visszahúzás a legbutább dolog amit tehetsz. Annak úgy is ki kell jönnie. Minél később annál fájdalmasabb!Próbálj meg rostosabb kajákat enni sok folyadékkal. Ha ki jön /biztos most is véresen / akkor kamillateába ülj . Mindig WC használat után mosd meg kamillával, Lényeg az, hogy ne legyen kemény és tartsd tisztán !
3/12 B.Ági válasza:
Jól kiszúrtál magaddal!!! 5 nap az baromi nagy idő! Jól belédsült! Gyanítom, hogy orvosi ellátás lesz a vége.
4/12 anonim válasza:
Azért ne idedj meg !!!! Vegyél a gyógyszertárba glicerinkúpot és az megoldja, de ne halogasd !!!!!!
6/12 anonim válasza:
ha tényleg már 5 napja nem jön ki semmi, akkor azonnal menj el orvoshoz, mert komoly baj lehet belőle.
7/12 anonim válasza:
Ne húzd vissza. Egyél lekvárt, igyál kávét, könnyebben ki fog jönni.
8/12 anonim válasza:
Glicerin kúp, vagy beöntés segíthet ha már ilyen régen nem volt.
9/12 anonim válasza:
Vegyél Levolacot, még a 2.5 éves lányomnak is segített :)
10/12 anonim válasza:
2-es vagyok.
Úgy szeretném, ha megírnák azok akik lepontoztak,hogy miért. Amit leírtam tapasztalat alapján tettem. Nekem ez bevált. Kedves lepontozók azt hiszem, hogy nem egy lakásban lakunk, miért hitetlenkedtek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!