Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elég kellemetlen, mit tehetnék...

Chizuke026 kérdése:

Elég kellemetlen, mit tehetnék, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy lassan fél éve nagyon sűrűn van vizelési ingerem, konkrétabban állandóan. Szinte ahogy kijövök a mosdóból akár már fordulhatnék is vissza. Elmentem ezzel a problémával az orvosomhoz de csak annyit mondott, hogy felfázás és majd elmúlik.Mikor otthon vagyok próbálom minél tovább visszatartani és eddig a legtöbb idő 6 óra hossza volt szóval szerintem nem lehet komolyabb problémám csak nem értem miért érzem egy folytában, hogy mosdóba kell mennem. Hogy ha van valami ötletetek mit tehetnék kérlek segítsetek!
2015. okt. 24. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Vércukrod milyen?
2015. okt. 24. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Fürdővízbe három marék só, és benne csücsülni jó sokáig. Gondoskodni, hogy a víz közben ki ne hüljön. Olyan melegen. ahogyan csak elbírod. Forróvizet mindig utánna önteni. Ha egy hét múlva nem múlik, antibiotikum.
2015. okt. 24. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem kaptál rá gyógyszert, a felfázás magától nem múlik el.
2015. okt. 24. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Mennyi vizeleted van egyszerre?

Volt vizeletvizsgálatod is?

Van valamilyen kiváltó oka, pl. mozgásforma?

2015. okt. 24. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja... és a lábaidat tartsd szárazon és melegen éjjel is, mert alulról fázik fel az ember
2015. okt. 24. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Bakteriális hólyagfertőzés a felfázás, amire antibiotikum kell. Urológushoz menj el, meg fog gyógyítni!
2015. okt. 26. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!