Mit csináljak ha nem akarok dokihoz menni?
Figyelt kérdés
99%-ban biztos vagyok abban hogy gombas fertozesem van es nem nagyon szeretnek szolni anyamnajk rola es foleg nogyogyaszhoz nem akarok menni.. 13/L2015. nov. 1. 23:49
11/16 A kérdező kommentje:
*)
2015. nov. 14. 18:10
12/16 A kérdező kommentje:
Elrontottam az egészet ><
**)
*Kivéve a hatodik válaszolónak
2015. nov. 14. 18:12
13/16 A kérdező kommentje:
*)
*Hatodik válaszoló
2015. nov. 16. 09:14
14/16 A kérdező kommentje:
<<<Hülye a gépem>>>
2015. nov. 16. 09:15
15/16 anonim válasza:
Én sem értem mért kell a kérdezőt bántani,mit nem lehet azon megérteni még csak kis kamasz nála nagyobbak sem szeretnének egy másik ember előtt levetkőzni,beterpeszteni mert még felnőttnek is kínos,alíg várja hogy elhagyhassa az orvosi szobát,ő meg még csak általános iskolás lány.Persze hogy fél és tart tőle,ebben a korban szoktak a legszégyenlősebbek lenni ilyen téren.
16/16 anonim válasza:
Canesten hülyekúpot és canesten krémet vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!