A nőgyógyász hogy vizsgál meg egy kisgyereket (3-5 eves)?
5,6-os nagyon sajnálak bennetek.
6-os remélem azóta minden rendbe jött.Én is majdnem balesetet szenvedtem régi férfi váltós bicóba,a váltó akkoriba nem a kéznél,hanem a vázon volt elhelyezve és hát 7 éves fejjel váz alatt,meg felett is tekerni akartam.Szerencsémre csak jól bevágtam magam.
Sajnos vannak ilyen durva balesetek,de annyi tapintat,empátia lehetne az orvosokba hogy óvatosak probáljanak lenni,még egy pici gyerek is jobban megérti és megnyugszik ha beszélnek hozzá,meg lehet óvatosan is vizsgálni.
Hát sajnálak rossz orvoshoz kerültél.De nem az orvos nemén múlik ki mennyire rossz vagy jó orvos.Viszont egyet nem szabad elfelejteni tini korban,de felnőtteknêl is sokszor számít az orvos neme!Én ha megtehetem női orvoshoz járok,de "alaposan" utána nêzek kiről mit hallani,mennyire figyelmes,empatikus,jó orvos.
Tehát az utána nézésen van a hangsúly!
Én lány gyerekem ha van rá mód női orvoshoz vinném alapos utánajárást követően,ha csak a gyerek nem szeretne férfihez menni.Ha elég idős a gyerek biztos megbeszélném vele hogy miért kell elmenni,ott mi történhet,mindent.Megkérdezném kihez szeretne menni nőhöz vagy férfihez,akár ha fényképpel van fen neten a dr azt is megnéném vele együtt.Mindenről megkérdezném szeretné hogy bemenjek vele vagy nem.
A gyerek kívánságát figyelembe venném.
Nem feltétlenül vinném a saját orvosomhoz,megkérdezném a véleményét.Hiszen nem vagyunk egyformák aki nekem szimpatikus orvos,megfelel,lehet neki nem.Lehet nem is szeretne oda menni ahova én járok.
Én nőhöz szeretek menni,de ha lenne gyerekem lehet ő meg férfihez szeretne.
Tehát az ő igényeit nézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!