Szülők, ti milyen problémával viszitek el a lanyotokat (10-14 eves korban) nogyogyaszhoz?
És a lanyotok mennyire ellenkezik?
Ti bementek vele?
Még nem volt olyan problémája a lányomnak, hogy el kelljen vinni.
De ha lenne, valószínűleg tőle tudnám, így nem ellenkezne. Kérnék neki időpontot, elmennék vele. Az első pár percben akkor lennék bent vele, ha ezt külön kérné. De a vizsgálat idejére biztos kimennék.
3. És miért nem vitte el??
Ha nincs pénze magandokira, akkor ott az sztk :/
Szerintem ha fertőzést szed össze,viszket odalent akkor kell elvinni de gyermekgyógyaszhoz, női orvost keresve.Tehát csak indokolt esetben.A gyerekkel át kell beszélni mi fog történi,mért,mit szeretne a gyerek,hisz 10-14 évesbis lehet már szégyenlős,nem biztos higy az anyja előtt nem lenne kínós neki levetjőzni,beterpeszteni.Én anyu előtt biztos nem vizsgáltattam volna már meg magam.
Tehát a gyerek korának megfele!ően mindent elmindani,átbeszélni.
Csak indokolt esetben kell orvoshoz vinni,mertnolyat is hallottam ahol egészsges tinit tett ki ilyen tortúrának aki amúgyis is szégyenlős volt(felnőttkênt is emlékszik rá) mert nem vette a fáradságot hogy utána olvason a fehér folyás megjelenése kamaszoknál normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!