Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Illik nogyogyaszhoz menni igy?

Illik nogyogyaszhoz menni igy?

Figyelt kérdés
Huvelygombara gyanakszom, ami eleg gyakran fordul elo, eddig canestennel kezeltem, de most mar megnezetnem magam egy dokival is.Nekem furanak tunik, hogy ilyen folyassal szettarjam a labaim a doki elott.
2015. szept. 16. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
hát kénytelen leszel elmenni hozzá
2015. szept. 16. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Nincs benne semmi fura.

Általában nem akkor megy más sem nőgyógyászhoz, hogy ha minden rendben van :)

Szóval nem a te problémád lesz az első, amit az orvos lát.

2015. szept. 16. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Azért a nők nagy része teljesen egészségesen megy éves szűrésre. Persze hogy mehetsz így, hiszen beteg vagy, aki orvosra szorul.
2015. szept. 16. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

3: De nem csak éves szűrésre járnak :)

Egy csomó nőnek van problémája.

2015. szept. 16. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már az idejét sem tudom, hogy mikor mentem normálisan orvoshoz. Vagy azért mentem az elmúlt években mert valamilyen fertőzésem volt vagy mert nem múlik el a menszeszem heteken át. De a dokimnak szeme se rebben, neki darab-darab. Egy gombás nemi szerv neki abszolút minden napos, lát ő ennél ezerszer cifrábbat is.
2015. szept. 16. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz így, hiszen azért van az orvos hogy gyógyítson. Amúgy az igaz, hogy a nőgyógyászok “gyógyítják" a legtöbb egészséges embert. Szűrések, szülés, stb...
2015. szept. 17. 07:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Az lenne a gond, ha elhanyagolnád magad és nem mennél orvoshoz, ha gondod van. Egyébként egy szimpla hüvelygomba tényleg említésre sem méltó egy nőgyógyász számára:)
2015. szept. 18. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!