Illik nogyogyaszhoz menni igy?
Figyelt kérdés
Huvelygombara gyanakszom, ami eleg gyakran fordul elo, eddig canestennel kezeltem, de most mar megnezetnem magam egy dokival is.Nekem furanak tunik, hogy ilyen folyassal szettarjam a labaim a doki elott.2015. szept. 16. 15:11
1/7 anonim válasza:
hát kénytelen leszel elmenni hozzá
2/7 anonim válasza:
Nincs benne semmi fura.
Általában nem akkor megy más sem nőgyógyászhoz, hogy ha minden rendben van :)
Szóval nem a te problémád lesz az első, amit az orvos lát.
3/7 anonim válasza:
Azért a nők nagy része teljesen egészségesen megy éves szűrésre. Persze hogy mehetsz így, hiszen beteg vagy, aki orvosra szorul.
4/7 anonim válasza:
3: De nem csak éves szűrésre járnak :)
Egy csomó nőnek van problémája.
5/7 anonim válasza:
Én már az idejét sem tudom, hogy mikor mentem normálisan orvoshoz. Vagy azért mentem az elmúlt években mert valamilyen fertőzésem volt vagy mert nem múlik el a menszeszem heteken át. De a dokimnak szeme se rebben, neki darab-darab. Egy gombás nemi szerv neki abszolút minden napos, lát ő ennél ezerszer cifrábbat is.
6/7 anonim válasza:
Nyugodtan mehetsz így, hiszen azért van az orvos hogy gyógyítson. Amúgy az igaz, hogy a nőgyógyászok “gyógyítják" a legtöbb egészséges embert. Szűrések, szülés, stb...
7/7 anonim válasza:
Az lenne a gond, ha elhanyagolnád magad és nem mennél orvoshoz, ha gondod van. Egyébként egy szimpla hüvelygomba tényleg említésre sem méltó egy nőgyógyász számára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!