A nőgyógyász hogy vizsgál meg egy kisgyereket (3-5 eves)?
Elöször is vannak kimondottan erre képzett gyermeknögyógyászok.
Másodszor elég fontos, hoyg milyen prolémával kerül oda a gyerek.
Harmadszor minden olyan dologgal el kellene menni, ami a hüvely-nemiszerv megbetegedésére utalhat (pirosság, égö érzés, fájdalom, folyás)
Pl. sérülés játék közben, idegen test a hüvelyben, fertőzés..
Amúgy a szülő ölében vizsgálják meg a gyereket, ha lehetséges, így kisebb a trauma.
Jézusom milyen érzéketlen orvos lehetet ez!Te szegény!
Ha nem vagyok tapintatlan és indiszkrét mi bajod volt?
Tudtommal mindig is voltak gyermek gyógyászok,és valóban fertőzés,folyásnál be sem kell a hüvelybe nyúlni,elég a hüvely bemenetnél kenetet venni.
Kamasz kislánynál aki 10-14 éves már ott meg a gyerekkel el kell beszélgetni,el kell mondani mi fog történi és mért,éy ennyi idős gyerek akár szégyenlős is lehet,így meg kell beszélni vele mit szeretne szülő bent legyen vagy kint várja meg.Erre igen is ügyelni kell.
Nagyon picit meg meg kell nyugtatni,beszélni hozzá,valóban akár játékot adni és óvatosan meg lehet vizsgálni.
Hármas vagyok
Beleestem egy kb 10 cm hosszú, egy cm átmérőjű vasrúdba, és szétszakított ott lent mindent, ezért kellett összevarrni a hüvelyem és a végbelem egy részét. Durván hangzik, de az orvosomtól felnőtt fejjel megtudtam, hogy nem annyira ritka, minden évben van egy ilyen esete legalább neki is, általában faágba esnek bele a kislányok, habár a szüleimnek azt mondták, hogy ilyennel még nem volt dolguk, és hitetlenkedtek, hogy ez mégis hogyan, és semmi tanácsot nem tudtak adni a jövőre nézve. A saját nőgyógyászom kislánya is majdnem így járt, az árokba ugráltak, az egyik játéka az árok közepén volt felállítva, és ugrott, pár cm-n múlott. Ahogy a feleségével (ő az asszisztense) együtt megfogalmazták, a szar is meghűlt bennük hirtelen, mert tudták, hogy mivel járt volna egy ilyen baleset.
Eleve azért nem az egészség az első ami az embernek eszébe jut, ha egy férfi a gyereklányok nemi szervére specializálódik!
Mindenképpen női orvost kell keresni ilyenkor.
Jaj utolsó, fel kellene végre már nőnöd, meg az embereknek, és felfogni, hogy ez is ugyanolyan szervünk, mint a többi, és az orvosok se látnak mást benne... aki meg férfi létére urológus, az meg meleg? Komolyan itt tartunk?
Te vagy a beteg, hogy ilyet feltételezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!