Noburo kérdése:
Már 6 hónapja nem jött meg a menzeszem mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elejinte nem foglalkoztam vele mert csak 13 éves vagyok és ugye még nem állt be rendesen és volt olyan, hogy egy hónap kimaradt. De már lassan 6hónapja nem jött meg. Miért lehet ez?2015. okt. 31. 23:13
1/7 anonim válasza:
Szerintem meg nincs gaz
Ismerosomnek volt olyan, hogy 11 eves kora körül 1x megjött neki, majd utána 2-3 évig egyáltalán nem és utána rendesen beállt neki
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem egyszer jött meg hanem többször és nagyjából Sosem késett Max 1-2 napot
2015. okt. 31. 23:19
3/7 Linó03 válasza:
Ennyi idősen bármi lehet még, nem baj. Anyukádnak mondtad? Ha úgy gondolja, esetleg elvihet dokihoz, de szerintem teljesen szükségtelen.
4/7 anonim válasza:
Ha korábban nagyjából rendszeres volt, aztán hirtelen kimarad 6 hónap, az nem normális. Menj el orvoshoz!
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2015. nov. 1. 18:34
6/7 anonim válasza:
Szerintem vegyél babakocsit és kismama-torna könyvet !
7/7 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok..és szűz..na meg persze ez alatt a 6hónap alatt feltű t vopna hogy baba lesz..szóval ezt az opciót kizárom
2015. nov. 2. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!