2 hónapja késik a menzeszem, mit tegyek? 16L
2 éve menstruálok. Az első menzeszem után 6 hónap kimaradás volt. Akkor elmentünk nőgyógyászhoz és azt mondta hogy apró ciszták vannak a petefészkemen, de ne aggódjak ettől nem lesz baj, meg ez még természetes, ha kimarad.
Azóta eltelt 2 év és szoktam menni ellenőrzése ahol UH-át csinálnak, megkérdezi hogy rendszeres-e a menstruációm, megvizsgálja a pajzsmirigyemet, mellemet és ennyi.
Semmi változás. Soha nem jön meg 28 napra, van amikor meg se jön, vagy ha igen akkor se ugyanabban az időpontban, van hogy hónap elején van hogy hónap végén... Most is már két hónapja késik.
Terhes nem vagyok.
Nem, alapvetően soványabb vagyok, 155 cm 46 kg.
Ami a szőrzetet illeti..Elég fehér bőröm van és csak egy picit erősebb szőröm, úgy értem hogy a karomon is látható.
Nálam is ugyanez van, én is teljesen kétségbe vagyok esve :((
Bár nekem csináltak hormonvizsgálatot, az jött ki, hogy a prolaktin szint túl magas. Azóta utánanéztem, ez utalhat több mindenre is, például pajzsmirigy-alulműködésre. A túl magas prolaktin gátolja a menstruációt.
De hiába szedek rá gyógyszert lassan 3 hónapja, azóta sem jött meg... Szerintem más hormonnal is baj lehet, vagy nem tudom...
Talán neked is ilyesmi a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!