Mi lehet az oka az efajta barna folyásnak? Tapasztalatok irjatok legyszi ha van.
A barátnőm 18, és egy ideje, a menzesze nem nagyon jelentkezik, helyette barna folyása van kb a ciklussal egyidőben. Sokat idegeskedik a környezete miatt, amiben én probálom nyugtatni, de ez e jelenség csak fokozza az idegeskedést.
Lehet a barna folyás stressztől? Okozhatja gyulladás, felfázás vagy valami más, vagy mondható ennyi idősen természetesnek, mivel még nem állt be rendesen a ciklus? Esetleg a stressz okozta ritkább együttlétek lehetnek az okozói?
Ha valaki tapasztalt hasonlót vagy tud vmit erről, annak nagyon várom a válaszát. Terhes biztos hogy nem lehet, a kapcsolat teljesen monogám.
én is az orvost javaslom. okozhatja amiket felsorolták: stressz, gyulladás, amit előző írt: ciszta, vagy hormonzavar. mindenesetre én nem hagynám annyiban a dolgot, főleg azért érdemes rendbe tenni a ciklust, hogy ha később majd szülni szeretne a párod, minden oké legyen.
érdemes esetleg barátcserje kapszulát szednie, sokaknak segített hasonló tüneteknél. viszont az orvost előtte ne hagyja ki.
a stresszt pedig próbálja meg valahogy kezelni, mert más szervi bántalma is lehet ettől hosszú távon.
minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!