Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka az efajta...

Mi lehet az oka az efajta barna folyásnak? Tapasztalatok irjatok legyszi ha van.

Figyelt kérdés

A barátnőm 18, és egy ideje, a menzesze nem nagyon jelentkezik, helyette barna folyása van kb a ciklussal egyidőben. Sokat idegeskedik a környezete miatt, amiben én probálom nyugtatni, de ez e jelenség csak fokozza az idegeskedést.

Lehet a barna folyás stressztől? Okozhatja gyulladás, felfázás vagy valami más, vagy mondható ennyi idősen természetesnek, mivel még nem állt be rendesen a ciklus? Esetleg a stressz okozta ritkább együttlétek lehetnek az okozói?

Ha valaki tapasztalt hasonlót vagy tud vmit erről, annak nagyon várom a válaszát. Terhes biztos hogy nem lehet, a kapcsolat teljesen monogám.

2010. márc. 18. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menjen el orvoshoz. Lehet esetleg petefészek ciszta is. Nálam pl. az okoz ilyen tüneteket. De ha nem az, az orvos akkor is segít majd kideríteni az okot.
2010. márc. 18. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:

én is az orvost javaslom. okozhatja amiket felsorolták: stressz, gyulladás, amit előző írt: ciszta, vagy hormonzavar. mindenesetre én nem hagynám annyiban a dolgot, főleg azért érdemes rendbe tenni a ciklust, hogy ha később majd szülni szeretne a párod, minden oké legyen.

érdemes esetleg barátcserje kapszulát szednie, sokaknak segített hasonló tüneteknél. viszont az orvost előtte ne hagyja ki.

a stresszt pedig próbálja meg valahogy kezelni, mert más szervi bántalma is lehet ettől hosszú távon.

minden jót :)

2010. márc. 18. 11:09
 3/3 A kérdező kommentje:
ez a petefészek ciszta mennyire veszélyes? nagyon remélem, hogy nem okozott még kárt eddig. milyen beavatkozással lehet ezt a "problémát" megszüntetni?
2010. márc. 18. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!