Van olyan gyógyszer, ami örökre elmulasztja a havi vérzést?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy műtét van,hogy ki operálják a méhet,de vajon más lehetőég is van?!2015. okt. 29. 14:00
1/10 anonim válasza:
Mégis mi a gond,hogy ilyesmire vetemednél?
2/10 anonim válasza:
Tudtommal nincs. De mennyi idős vagy?
3/10 anonim válasza:
Ha-ha-ha! De jót nevettem! Köszönöm, felvidítottad a napomat!
4/10 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiság!:)
2015. okt. 29. 14:10
5/10 anonim válasza:
Nincs. Olvass itt vissza. Volt már ilyen kérdés.
Az a jó, ha menstruálsz. Méhet csak úgy nem vesznek ki. Nem csak annyi a következménye, hogy nem vérzel majd, hanem sok más kellemetlen következménye is lesz.
Ha gondod van, nagyon fáj, ömlik belőled a vér, akkor menj orvoshoz, mert annak oka van, pl. endometriózis.
6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy ezen mi olyan vicces?
2015. okt. 29. 14:11
7/10 A kérdező kommentje:
Megnéztem a kérdéseket.Nincs semmi ilyen betegségem.Nem akarok gyereket soha,meg nem is érzem jól magam amikor menstruálok.Egyszerűen hülyeségnek tartom,amivel csak gond van.
2015. okt. 29. 14:19
8/10 anonim válasza:
Soha ne mond, hogy soha.
Szerintem senki sem élvezi, ha menstruál. De ez van. Majd a köv életemben férfi leszek, és nem menstruálok.
9/10 anonim válasza:
Van, folyamatosan naponta, hetente, havonta, 3havonta kell szedni, de neked nem fogják felírni. Az egészséges szervezetet teljesen tönkreteszi.
10/10 anonim válasza:
Valamikor olvastam arról, hogy a termékenység meghagyásával a havi vérzés elmulasztása a kutatási cél, de most nem tudok arról, hogy hol tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!