Elkezdődött az allergiám nátha tüsszögés könnyezés stb de tavalyi gyógyszerem elfogyott és nem vált be az allegra és még valami másikat is próbáltam mit javasolnátok mit szedjek ami elmúlasztja a szénanáthát?
Mennyiben befolyásolja hogy mellette Frontint szedek és fogamzásgátló tablettát is?Bevehetem mellé ezeket is?
A háziorvoshoz most nem tudok elmenni egy vénykötelest szeretnék kipróbálni.A gyógynövény teák se segítenek iszok néha egy csésze útifűvet.
A Zilola bevált valakinek?
Nem vényköteles amúgy a Zilola!
Értem.. köszönöm a hasznos infót..pff
ó bocsánat elírtam nem vénykötelesre gondoltam! Esetleg valami jó orrspray?Mert most nem tudok elmenni háziorvoshoz.
Ami nem drága?
Sós víz is jó állítólag csak eltűnt a pumpás orrspray-m.:(
Értem akkor tengervizeset veszek.Már vérzett az orrom reggel annyit fújtam.
Akkor a sminket elfelejthetem ha folyton az arcomat kell mosni..
:S
hajmosás mindennap és beszárítás az is fárasztó de ha segít akkor okés..de ha nyitva van az ablakom úgyis beszállnak a pollenek akkor nem tök mindegy?
"de ha nyitva van az ablakom úgyis beszállnak a pollenek"
Éjjel szellőztess, naplemente után nyisd ki és reggel a harmat felszáradása előtt csukd be.
Ezt nem lehet mert nem egyedül élek sajnos.
Apukám tárva nyitva hagyja a terasz ajtót sajnos beteg és neki nem lehet ezt elmagyarázni miért ne csinálja.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!