Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A kúp és a gyógyszer a külső...

A kúp és a gyógyszer a külső tüneteket is elmulasztja?

Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál,mert viszket,ég a nemiszervem,furcsa folyásom van és körülötte pici kis sebek is vannak.Írt rá fel 1 szem FlucoHexal kapszulát és 3db Gyno-Pevaryl kúpot.Azért itt kérdezek mert az orvos nem igazán nézte meg,sőt,mondtam neki hogy fáj de még a kacsát is belémerőltette...A kérdésem:A külső kis sebek is elmúlnak ezektől vagy kell valami krém?Canestent,Neogranormont próbáltam plusz kamillateás ülőfürdőt de eddig mind csípte...
2010. márc. 5. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
A kis sebek már felmaródások a folyásodtól. Amit felírt csak azt használd. Aztán meglátod jövőhétig hogyan javulsz.
2010. márc. 5. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ezek mellett kaptam még imafucort krémet is, a három gyógyszer együtt gyorsan elmulasztotta.
2010. márc. 5. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
"Pimafucort" krémet, bocs.
2010. márc. 5. 20:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Receptre kapható ez a krém?Mennyibe kerül?Köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. márc. 5. 20:43
 5/7 A kérdező kommentje:
A Pimafucortról azt írják a neten hogy sebekre nem szabad használni,szóval nálam ez szóba sem jöhet....:(
2010. márc. 5. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor legjobb lenne másik orvost felkeresni, esetleg nem is nőgyógyászt, hanem bőrgyógyászt (mert az ugye bőr-és nemibeteg-gondozó, de nem kell megijedni), ő a bőrelváltozásokkal is foglalkozna. Nem lehet hogy sokat vakartad és attól sebesedett ki? Másra nem tudok gondolni.
2010. márc. 5. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán attól van,mintha túl feszes lenne a bőr és kicsit "szétnyílt" a bőr...
2010. márc. 7. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!