Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és amikor megjön a mensesem az első nap iszonyatosan rosszul vagyok. Hányinger, erős alhasi fájások, szédülés és lever a víz. Ez csak a legelső napon, és olyankor nem tudok semmit csinálni csak feküdni, az iskolát is kihagyom aznap.Ha beveszek görcsoldót akkor azt kihányom. Nem is nagyon tudok enni sem.Mit lehetne ez ellen tenni?2015. okt. 27. 10:37
1/3 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek! :(
2015. okt. 27. 14:54
2/3 anonim válasza:
Nekem hála az Istennek semmi bajom nem szokott lenni, ha megjön, de a barátnőm dettó ugyan ez mint te. Neki a málnatea, vagy csak sima málna, forró borogatás a hasra és algopirin+nospa kombó szokott segíteni. Először borogatást tesz rá, kicsit masszírozza a hasát és utána a málna, és ha kicsit enyhül a fájás akkor alopirin és/vagy nospa szokott neki segíteni, de nem múlik el teljesen csak egy picit jobb lesz tőle.
3/3 anonim válasza:
Orvoshoz lehet fordulni pl:) Lehet mondjuk olyan gyógyszert kérni, ami kúp formátumú, így nem hányod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!