Mit lehet ilyen esetben tenni?
A városunkban minden rendelőintézetben megszüntették a nőgyógyászati és szülészeti szakrendelést és egy intézményben maradt csak meg. Pont a legrosszabb helyen.
Most pl. rosszul írták meg az UH leletemet. Utána megvizsgált az orvosom és mondta, hogy nem is azon az oldalon van valami, amit ott leírtak. De én is érzem, hogy nem ott van.
Csak átírnak korábbi leleteket, mindent benne hagynak, ami most már nem is érvényes, vagy nem úgy van már.
És ez csak egy példa. Ezer ilyen van. És persze nem csak velem.
Alig van már orvos, mert ők sem bírják ezt és inkább elmennek más városokba dolgozni. Tapasztalatlan orvosokkal próbálják feltölteni a helyüket.
Mehetnék magánrendelőbe. De ott nincs UH. Tehát úgy is oda küldenek majd. Ha valami gond van, nyilván máshol nem lehet műteni, csak ott.
Pár ismerősöm már azt csinálja, hogy másik városba jár, szülni is elmentek máshova, mert itt nem mertek. Pl. van aki korábban ott dolgozott, és mondta, hogy mivel tudja, hogy mi hogy működik, ő nem fog ott szülni.
Ilyet lehet? Ők orvosok, ezért gondoltam, rájuk talán más szabályok vonatkoznak és bárhol ellátják őket. De én mint egyszerű állampolgár csak úgy elmehetek másik városba rendelésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!