A tanárnő nem fogad el tesin eü-i okok miatt felmentést. Mit lehet tenni ilyen esetben? Részletek lent.
3éve menstruálok,eddig nem volt komolyabb baj.Nyáron viszont egyszer olyan rosszul voltam,hogy menni alig bírtam.Görcsöltem,fájt a fejem.Akkor a nospa nem volt elég,később bekellet vennem még egy nospát és egy algopyrynt.Azóta mindig van nálam nospa és algopyryn is.
Első órán mondta a tanárnő,hogy nem fogad el felmentés a lányoknak eü-i okok miatt.Mit csináljak,hogy biztos ne legyek rosszul.Ráadásul csütörtökönként van dupla tesim máskor nincs,nekem meg pont hét második fele/szerda-csütörtök körül/ szokott megjönni.
Van-e vmilyen praktika,hogy ne legyen ezzel kapcsolatban problémám?Ki mit tenne a helyemben?
14/L
na igen.Én is így gondoltam,de anyum azt mondja nem baj legalább megszokjuk h azért mert megvan még megy tovább az élet:(
köszi a választ!
sztem igaza van anyukádnak. Én sem mehetek haza a mhelyemről csak azért mert megjött. Pedig én nem csak néha szoktam görcsölni, hanem mindig és a nospa meg az algopyrin semmit nem használ, csak a cataflam, abból is 3kell egyszerre. Mégis be kell mennem dolgozni és még mosolyognom is kell. És nem halok bele.
Amúgy meg én azt szoktam mostanában csinálni, ha észreveszem, hogy megön (mindig utána szoktam elkezdeni görcsölni) akkor egyből beveszek 2-3 fájdalom csillapítót, nem várom meg míg elkezd fájni. Így általában már nem szenvedek annyira.
Egyébként komoly, hogy eddig egyszer voltál rosszul és azért akarod magad felmentetni???? Ha ez rendszeres lenne még azt mondom oké, de basszus egyszer volt ilyen! Na mindegy, nem mondok inkább semmit, mert még azt hiszed bántani akarlak, pedig nem...!
ilyenkor azt szoktam, hogy megmondom a tanárnak hogy nagyon rosszul vagyok, fáj a hasam meg ilyenek. nem kell megmondani a mensitől van.
vagy azt csinálom hogy egyszerüen elfelejtek tesicuccot vinni.:)
Kell tampon meg ilyen-olyan betét, és akkor bungee jumpingolni vagy ejtőernyőzni is lehet :))
Egyébként egy vicc az egész középiskolás tesióra, szóval a tanárnőt sem értem. Ha megmondod neki, hogy rosszul vagy, meg görcsölsz, akkor ugysem mondhatja azt, hogy "nem érdekel, fussál".
köszönöm a válaszokat!
2.válaszolónak:egyszer fordult elő ez amit leírtam,de görcsölni szoktam,csak eddig nem volt olyan rossz mint nyáron.Természetesen nem akarom felmenti magam havi egyszer a dupla tesiről.Szeretek tesizni és általánosba úgy csináltam,hogy amikor megjött és volt tesim akkor anyum írt papírra felmentést és elvittem a tesi cuccomat.Ha jobban voltam a gyógyszertől akkor természetesen tesiztem.
Köszönöm a tanácsot,jó ötlet h amikor észreveszem h megjött akkor veszek be gyógyszert(:
Mindenkinek köszönöm a választ!
Sajnos nálunk nem játszik,hogy nem viszünk tesi cuccot,mondta a tanárnő,hogy akkor is kell tesizni csak akkor farmerba...hát akkor inkább viszek tesi cuccot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!