Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A tanárnő nem fogad el tesin...

A tanárnő nem fogad el tesin eü-i okok miatt felmentést. Mit lehet tenni ilyen esetben? Részletek lent.

Figyelt kérdés

3éve menstruálok,eddig nem volt komolyabb baj.Nyáron viszont egyszer olyan rosszul voltam,hogy menni alig bírtam.Görcsöltem,fájt a fejem.Akkor a nospa nem volt elég,később bekellet vennem még egy nospát és egy algopyrynt.Azóta mindig van nálam nospa és algopyryn is.

Első órán mondta a tanárnő,hogy nem fogad el felmentés a lányoknak eü-i okok miatt.Mit csináljak,hogy biztos ne legyek rosszul.Ráadásul csütörtökönként van dupla tesim máskor nincs,nekem meg pont hét második fele/szerda-csütörtök körül/ szokott megjönni.

Van-e vmilyen praktika,hogy ne legyen ezzel kapcsolatban problémám?Ki mit tenne a helyemben?

14/L

2009. szept. 19. 16:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ijedve, bocs
2009. szept. 19. 17:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti:nagyon sajnálom ami történt.Szörnyű lehet elveszíteni egy babát:(
2009. szept. 19. 17:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

A cickafark fürdő nagyon jó hatással van a női problémákra. Előző este egy jó csokor szárat virággal beáztatsz 3 l vizbe, másnap leszüröd a fürdővízbe. Lepjen el mindenhol a víz. Próbáld ki. Kár, hogy már fiatal fejjel gyógyszert kell szedned, nem a legegészségesebb. A cickafark teaként is hasznos.

2009. szept. 24. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!