Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehet tenni?

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
1 éve menstruálok , most leszek 13 éves . Soha nem maradt még ki menstruációm , most augusztus óta pedig nincs ! Elvileg 1-2 héten belül kéne megjönnie , de ha most sem jön , akkor mi a teendő? Igazábol ha irtok olyan praktikákat , ami esetlrg ujra beiindítja a peteérést , azért is hálás lennék ! Köszi előre is

2015. okt. 18. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Újdonságot mondok neked azzal, hogy ÉVEKBE telik mire beáll és addig teljesen normális ha akár fél év is kimarad?
2015. okt. 18. 15:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem , de köszönöm a választ :/
2015. okt. 18. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:

rozmaringteátol és a csipkebogyóteátol megjön.

Én 12 évesen kezdtem mensizni(tavaly)most 13 vok,9 hónapja nem jött meg,aztán tegnap este megjött de olyan szinten hogy normál tampon,+always ultra super plus betéttel meg a betétre raktam vattát 1,5 óra alatt átáztam ugyhogy örülj neki hogy késik :)

2015. okt. 18. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!