Hüvelyszárazság ellen mit tudok tenni? Többi lent
Figyelt kérdés
Kb 1,5 hete küzdök hüvelygombával. Elkezdett viszkedni és csípni a hüvelyemnél, rá 2 napra megjött a menstruációm. Megvártam míg elmúlt, hisz közbe nem használ a kúp azt mondták a gyógyszertárba. Mikor elmúlt a menszi akkor gomba elleni hüvelykúpot helyeztem fel, 3-at. És kenten hüvelygombakrémmel is. Tegnap már teljesen jól voltam, viszont ma reggelre úgy kiszáradt a a hüvelyem szélénél, hogy már meg is repedt picit. Mit kenjek rá? Annyira száraz. és már fáj is2015. szept. 24. 10:50
1/2 anonim válasza:
Valami miatt megbillent a baktérium/gomba egyensúly. Tejsavas öblítés vagy tejsav baktériumokat tartalmazó készítménnyel való bekenés (akár joghurt vagy kovászos uborka leve is).
2/2 anonim válasza:
Sima natúr joghurt tökéletes, de vannak speciális készítmények is a hüvelyflóra helyreállításra (pl. lactacyd).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!