Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tehetetlen vagyok. Szerintetek?

Tehetetlen vagyok. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Szerintetek mi lehet velem ? 1 honapja felfaztam, antibiotikumos kuran voltam. Utana gambas tuneteim voltak, ezert elkezdtem hasznalni a Canestent . Ami mindig jol visszahuzta a tuneteket , akar a baratommal valo egyuttlet utan is (persze gumival ). mindig jol lettem , aztan egyutt voltunk es ujra fajt masnap reggelre a kremtol elmult a szex utanai csipo fajdalom. Eltelt 1 het ameddig nem fekudtunk le mert gondoltuk ez igy nem mehet tovabb. Utana teljesen elmult mar nem is kenegettem . Teljesen meggyogyulos erzesem volt , ezert ujra probalkoztunk a szexxel . Azonban ezalkalommal iszonyatosan fajt. mintha sebes lenne belulrol a huvelyem, a csiklom erintesre is fajt . Maga a szex kozben belul ereztem a fajdalmat, majd utana az egesz huvelybemenetem kisajkak minden fajt. Fogamzasgatlot szedek, aminek a kozepen tartottam. Elkezdett barnas folyasom lenni , mintha megjonne , es 1 napja faj az alhasam egyfolytaban . Szerintetek ??
2015. okt. 27. 09:10
 1/7 Zsani vagyok válasza:
Szia lehet azért faj mert nem vagy elég sikos amúgy kamillás vizbe ülj bele az jot tesz a gyulladasnak, doktor mit mondott mitől vagy ilyen beteg?
2015. okt. 27. 09:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem orvoshoz kellene menned, fertőzésed lehet, talán a felfázásból visszamaradva. Hiába kened Canestennel, ha nem gomba, vagy nem olyan típusú gomba, akkor csak rosszabb lesz.
2015. okt. 27. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Amikor azt hitted gombás vagy és elkezdted a canestent használni, akkor orvosi utasításra tetted? Vagy mint önjelölt orvosként magad döntötted el, hogy gombás vagy? Nos, tessék sürgősen orvoshoz menni, mert ehhez már kevés a kamillafürdő is. Arról nem is beszélve, hogy a gombás fertőzést ha az lett volna a párodat is ki kellett volna gyógyítani, mert ő mindig visszafertőz.
2015. okt. 27. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne tőlünk kérdezgesd, mert ehhez orvosi vizsgálat kell. Sürgősen menj orvoshoz, különben kezeletlen esetben maradandó szövődményeid is lehetnek.
2015. okt. 27. 09:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Termeszetesen orvosi utasitas a canesten , a parom is kezelve volt egyertelmuen . Ma megyek vissza orvoshoz, csak gondolotam hatha volt valakinek ilyen panasza mar , es az megosztana velem, hogx mi volt a baja . KOSZONOM MINDENKINEK 
2015. okt. 27. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Húgomnak van hasonló baja, hajlam a hólyag fertőződésére, általában Coli baci okozza, és az antibiotikumtól átmenetileg javul. Szex után mindig rosszabb. Sok orvosnál járt, neki az vált be, hogy d-mannózt szed amikor érzi, hogy valami nincs rendben, ez nem hagyja megtapadni a baktériumot. Elég drága, de csak cukorféle vegyület, ártani nem tudsz vele, ha teszel egy próbát. Jobbulást.
2015. okt. 27. 13:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!!
2015. okt. 28. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!