Tehetetlen és tanácstalan vagyok. Nem mellesleg most már eléggé félek is. Szerintetek baj van?
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy múlt hónapban 6 napot késett a menstruációm és a szokásos(nálam 7 nap) helyett 4 napot volt meg(elég csekély mennyiségű vérrel). Csináltam idő közben terhességi tesztet. Negatív lett. Aztán ebben a hónapban 5. -é kellett volna megjönnie a normális ciklust számolva,de nem jött. 6.-án védekezés nélkül voltunk együtt a párommal. 9.-én jött meg a menstruációm. 11.-én már szinte ismételten nem volt semmi jele annak, hogy még véreznék. A ma nap folyamán sötétbarna folyást vettem észre. Ilyen színű folyásom még sosem volt. Nagyon meg vagyok rémülve. Mi történhet velem?
Köszönöm előre is a segítségeteket!!
Szia!
Az előző hónapban 8.-án jött meg a 2.-a helyett. 8.-ával számoltam a nálam általában 28 napos ciklussal. Ha baba lenne,nem lenne óriási probléma,szóval így attól nem tartok, csak félek, hogy valami baj van velem. Sosem volt ilyen előtte még velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!