Miért nem csinálnak elvileg szűz nőknél hüvelyi ultrahangot? Akkor az én orvosom miért csinált?
Nekem csinált és hozzáteszem magam sem értem hogyan, mikor nagyon szűk vagyok és nem szakadt át a szűzhártyám, semmi ilyen nem történt.
A neten viszont mindenhol azt olvasom, hogy ezt szüzeknél nem szabad megcsinálni. ?
Biztos, hogy szűz vagy? És biztos, hogy hüvelyi ultrahangot csináltak?
Elmesélnéd, hogy miként végezték?!
Mert nekem csináltak már és ha azt szűzként csinálják, hát...érdekes lett volna.
Valószínűleg egy nőgyógyász jobban tudja, mikor mit kell csinálni, mint te, vagy én! De lehet hogy ha tetszik neki egy lány akkor megpiszkálja jobban!....
Á dehogy, hisz neki a punci munkahelyi ártalom!
Nyilván függ az életkortól, a hüvely tágasságától és attól is, hogy más módon meg lehet-e megfelelően vizsgálni vagy sem.
Ha valaki mondjuk már 18 éves, évek óta normál vagy extra méretű tampont használ, megfelelő tágasságú a hüvelye, de még szűz, akkor simán meg lehet vizsgálni.
Míg egy 12 éves kislánynak, aki sosem használt tampont, és olyan szűk a hüvelye, hogy a doki az ujját sem tudja fájdalom nélkül bedugni, azt nem fogják hüvelyi ultrahanggal vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!