Ha szüzen megyek nőgyógyászhoz, akkor miért érdekli, hogy van-e párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Akkor miért lennék szűz, ha lenne :D Nemrég voltam és meglepődtem kicsit ezen a kérdésen.2015. okt. 25. 18:59
1/6 anonim válasza:
Mert szerinted mindenkinek első a dugás?? :D Van akik együtt vannak, de még nem szeretkeztek.
2/6 anonim válasza:
Vannak aszexuálisak is, s nekik is simán lehet párkapcsolatuk. De nem kell ilyen messzire menni. Nemrég a gyk-n is olvastam 18 évesekről, akiknek 1 éve van párjuk, de a szextől még ódzkodnak. Bizonyára nem ez a tipikus, de van ilyen.
Mondjuk nem tudom, mit érdekli a párkapcsolat az orvost...
3/6 anonim válasza:
Lehetséges, hogy ha lenne kapcsolatod, de még szüz vagy, akkor a védekezésröl mondott volna valamit.
4/6 anonim válasza:
Vannak nők, akiknek olyan nagy és rugalmas nyílás van a szűzhártyájukon, hogy sokáig nem szakad be, esetleg soha, hanem kitágul. Nem minden esetben lehet megállapítani vizsgálattal, hogy történt-e már behatolás.
Ugyanakkor a hártya mástól is berepedhet, pl. lovaglástól vagy bizonyos tornagyakorlatoktól.
5/6 anonim válasza:
Egyszerűen, nem figyelt rád az orvos.
6/6 anonim válasza:
Ezt általában kötelezően megkérdezik vizsgálat előtt.
Ha megbízható orvost keresel ezt az oldalt ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!