Ha a doki arról érdeklődik, hogy van-e párkapcsolatom jelenleg, akkor mire akar kilyukadni? Védekezés témára?
Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 20:16
1/5 anonim válasza:
Igen, a védekezésre, tőlem mindig megkérdezi, hogy mivel védekezek.
3/5 anonim válasza:
nemcsak a vedekezesre, hanem arra hgy elsz-e nemi eletet
4/5 anonim válasza:
Ő egy magánorvos? Ha igen, akkor csak puszta érdeklődésből is kérdezheti. Nem feltétlenül akar kilyukadni valamire, de ha igen, azt a felettem írók már írták, és Te magad is rájöttél. Én tegnap voltam nőgyógyásznál tablettáért, és tőlem azt kérdezte kerek-perec, hogy "meddig kell még ilyeneket írnom? Jobban örülnék, ha pocakosként beutalókat írhatnék! Mikor már?"
Ő semmire nem akar kilyukadni, csak mint a magánorvosom, egyszerűen érdekli a sorsom. Nem akar "megszerezni" sem mert tudja, hogy vele akarok szülni, szóval nem kell harcolnia azért, hogy a szülésre megfogadjam. Nagyon régóta a magánorvosom, és eszemben sincs váltani.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem ő nem magán orvos :)
2015. okt. 17. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!