Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a teendő abortusz után?

Mi a teendő abortusz után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Én még új vagyok itt, és a segítségeteket szeretném kérni!!Egy hónapja abortuszom volt!!Egyszerűen nem tudom feldolgozni,aludni sem tudok!!Mindig valami szörnyűt álmodom.Persze legbelül tudom hogy vgig kíséri az életemet ez a dolog.

És valahogy nem tudok most a szexre egézségesen gondolni.Még nem éltünk szexuális életet a párommal a műtét óta és valahogy nincs is rá igényem a műtét óta.Biztos van bennem félelem is mert gyógyszer mellett lettem terhes ha tudtok valami jó tanácsot azt megköszönöm.

2010. márc. 17. 13:49
 1/10 anonim válasza:
24%

Szia!

Te akartad a terhességedet megszüntetni vagy elvetéltél?

Üdv.: Anita

2010. márc. 17. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nagy hiba volt ide írni, nagyon sajnállak azért, amit kapni fogsz. Azzal együtt, hogy abortuszellenes vagyok, azt gondolom, hogy egyelőre normáis, amit érzel. Ha több hónap múlva is itt tartasz, pszichológustól kérhetsz segítséget.
2010. márc. 17. 13:57
 3/10 A kérdező kommentje:
A párommal döntöttünk így hosszú megbeszélés után.Sajnos még nem tartunk ott hogy egy babát beváljunk.Ezért is szedtem gyógyszert.
2010. márc. 17. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
2 .nak igaza van támadni fognak de ne vedd magadra,előbb-utóbb csendesedni fog ez a fájdalom,próbáld meg kibeszélni magadból a félelmeidet,sose fogod elfelejteni de biztos jó okod volt rá,hogy elvetetted,próbálj ne adni más véleményére és pozitívan néznia jövőd felé!
2010. márc. 17. 14:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást .Csak egyet nem értek ide nem azért ír az ember hogy "megrugdossák" hanem azért mert tanácsot szeretne kérni!!
2010. márc. 17. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:
46%

Aki emiatt bármi rosszat is ír, az csak magát minősíti. Mindenki saját maga dönt az életéről és ha úgy vesszük a saját testéről.. Szóval tényleg ne foglalkozz olyanokkal, akik majd emiatt bántani fognak.

Szerintem amúgy idővel biztos rendeződni fog benned minden, csak még frissek az "élmények" meg ez az egész.

2010. márc. 17. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
sok itt a hülye az a gond,azért támadnak,de nem szabad velük foglalkozni 3. vagyok
2010. márc. 17. 14:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves vagy!!csak nem tudom hogy milyen orvoshoz foruljak ezzel kapcsolatban,vagy várjak e még.De bevallom úgy érzem nem lesz jobb a helyzet!
2010. márc. 17. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:

normálisak az érzéseid

amúgy pszichológus, pszichiáter vagy humán kineziológus...ők mind segítenek a lelki bajokon

2010. márc. 17. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:
ESS TEHERBE.
2010. márc. 17. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!