Mi lehet ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A gyk-n általában mindenki tegeződik, csak mondom, nem kötelező betartani.
A számok pedig általában azt jelentik, hogy melyik válaszadónak írsz, tehát az 1., az egyes hozzászólónak szólt, a 2. pedig nekem, talán így érthetőbb, hogy miért volt fura a válaszod.
Egyébként nem kell azt gondolnod, hogy csak a legalpáribb igénytelenségtől lesz hüvelygombád, vagy bakteriális fertőzésed, nekem is volt már mindkettő, pedig nyilván saját magát senki nem tartja igénytelennek.
Szerintem is vagy bőrgyógyász, vagy nődoki tud segíteni, ha nem múlik el magától.
Bocsánat az offért (most írok először e kérdéshez), javaslom, próbáljuk megérteni, hogy kamasz lányról van szó, érzékeny még lelkileg, ami érthető, az életkori sajátosságaiból eredően, ráadásul most érett meg nővé, legalábbis biológiai értelemben biztosan, más szempontból meg nem ismerjük őt.
Ezúton is fogadd, kérlek, őszinte gratulációmat te is, és minden most először menstruált kis hölgy! :) Kivirágoztál, érezd magad nőnek. :)
Továbbá szurkolok a nőnógyászati vizsgálathoz, remélem én is, hogy mielőbb kiderül, mi a testi pőroblémád és annak oka, valamint hogy mihamarább teljesen rendbe jöjjön a tested. :)
* problémád
* Továbbá szurkolok a nőgyógyászati vizsgálathoz
na a bunkóskodó hozzászólónak (2. vagy 3. válaszoló, nem tudom) üzenném így kicsit késve, hogy rohadtul felháborító, hogy itt egy 14 éves lány akinek most jött meg te meg azt várod hogy majd olyan gyakorlottan fogja kezelni a véres ágyneműket/ruhákat, mint egy rutinos nő aki 10-20 éve menstruál...megáll az eszem komolyan hogy miért nem lehet kedvesen írni, főleg egy 14 évesnek aki még nagyjából gyerek. :D júj de felhúzott ez most
Amúgy remélem megoldódott a bajod azóta, kérdező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!