Mi lehet ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Valami fertőzés lehet, de biztos hogy nem a nadrágtól van.
Menj orvoshoz.
Mosd már ki a nadrágjaidat! Ha velem ilyen baleset történik, azonnal kimosom, vagy minimum beáztatom, nem teszem be a szekrénybe, hogy utána azt húzzam fel újra.
Viszont a bajod az nem lehet a nadrágtól, nemcsak nemi úton lehet fertőzést kapni. Hüvelygombád lehet pl. attól is ha szedsz valamilyen antibiotikumot, mert az árt a hüvelyflórának. Bakteriális fertőzés pedig szintén kialakulhat kisebb higiéniai hibáktól is. Keveset fürdesz, nem megfelelően használod a wc-t, stb.
Nyugi nem csak a szex miatt lehet elkapni fertőzést. Sok oka lehet, pl. legyengült immunrendszer, gyógyszerek mellékhatása, vagy csak nem mostál kezet mielőtt oda nyúltál...
De ez lehet allergia is akár. Tusfürdő, öblítő, mosószer, de akár a betét miatt is.
Kérj időpontot dokihoz, fel fog írni krémet, de lehet hogy tablettát is. Pár nap alatt rendbe fog jönni.
Jó nagy arcod van a 14 évedhez képest! Minden amit írtam a bugyuta kérdésedhez kapcsolódott, legfeljebb neked nehéz felfogni. Ha ilyen igénytelen vagy, akármilyen fertőzést összeszedhettél a wc-deszkáról is, aki a saját összemenstruált gatyáját nem mossa ki, az gondolom mást sem takarít ki rendesen.
Az, hogy kinek a véleményét hiszed el és kiét nem az a te dolgod, ez itt a gyk, próbálunk segíteni (annak, akinek lehet és nem kötekszik azonnal), de ha szakvéleményt akarsz akkor menj egyenesen a nődokihoz, aztán kérdezd meg, hogy a koszos gatyádtól viszket-e a nemi szerved, vagy valami mástól.
látta, hogy azt írtam, hogy: 1. Köszi a választ. és 2. blablabla
azaz hogy köszi a segítséget, és ne írj olyat, ami nem egyértelmű külső emberek számára (nem vagyok igénytelen)
Gyengébb vagyok abból a szempontból, hogy gondolom idősebb nálam és egyenes arányosság: tapasztaltabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!