Csajok! Volt már hogy elmarad 1-2 honapot a menstruaciotok? Vagy mennyi ido volt max. Hogy elmaradt?
Figyelt kérdés
ha igen mi volt az oka?és mennyit késett már?21 csaj légyszi kort is irjtok...koszi2010. márc. 15. 18:38
2/10 anonim válasza:
21 eves vagy? ha ennyit kesik csinalj legyszi egy terhessegi tesztet, ilyen kimaradassal eselyes hogy terhes vagy, menj el nodokihoz is.
3/10 A kérdező kommentje:
ja 21 vagyok, mult honapban elmaradt és mostis már megkellett volna jojjon de még nem jott...
2010. márc. 15. 18:44
4/10 anonim válasza:
Gyakran van hogy elmarad nekem, de max csak 1 hónapot. Az oka állítólag az hogy nem eszek rendesen, sokat idegeskedek. De ha van esély hogy terhes lehetsz akkor menj orvoshoz.
5/10 anonim válasza:
2ik vagyok, ha maskor is volt ilyen elfordulhat mas baj is, de ha nem akkor eselyes a baba, de en mindenkeppen ajanlanam hogy menjel el a nogyogyaszhoz, nem veszthetsz vele semmit.
6/10 anonim válasza:
Nekem max. 2hetet késett,az is csak egyszer volt.
Szerintem menj orvoshoz!
15/L
7/10 anonim válasza:
Nekem egyszer késett egy napot bár akkor meg annyira ideges voltam, mert azt hittem terhes vagyok! 22/l
8/10 anonim válasza:
Nekem is késett és így elmentem dokihoz és azt mondta h polycisztás a petefészkem ezért gyógyszert írt fel. Állítólag nagyon sok lánynak van ilyen és nem tudják mitől de kezelni kell ezért mindenképp menj el orvoshoz,mégha nem is ez a bajod:)
9/10 anonim válasza:
Nekem 3 hónap volt a maximum, és nem mertem elmenni dokihoz. De rólam ne vegyél példát, menj el dokihoz, az a tuti.
10/10 anonim válasza:
hormon problémák is okozhatják, ha rendszeres a probléma, akkor biztos, hogy van valami mögötte. stresszes életmód is befolyásolhatja, ha sokat idegeskedsz mostanába attól késhet. nem feltétlen kell, hogy terhes legyél. negatív teszt esetén pedig egy nőgyógyászt meglátogathatnál, veszteni nem vesztesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!