Hány évesen jött meg először a menstruációtok?
Figyelt kérdés
A lányom 3 hónap múlva lesz 11 éves. Talán már közeleg az ideje... (kicsit parázom - még olyan kislány - nekem)2011. nov. 16. 21:35
1/10 anonim válasza:
11 évesen és 8 hónaposan :)
16/L
2/10 anonim válasza:
Nekem olyan 10 éves korom körül. Elég érett voltam a koromhoz képest. Genetikától függ.
Sógornőmnek 15 évesen jött meg. A mázlista! :)
24/n
4/10 anonim válasza:
Hát nem olyan kicsi a lányod, hiszen sok kislány már 9 évesen menstruál. Akkor lenne baj, ha még 9 éves sem lenne!
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A mai tinik olyan fejlettek már. Pedig annyira felesleges hogy egy 10 év körüli kislány mensizzen. Persze tudom nem kívánságműsor, de akkor is... ne ezzel kelljen már foglalkozniuk ilyen idősen :( Elég lenne, ha 20 éves korunk körül kezdődne, nem :)
2011. nov. 17. 09:26
6/10 A kérdező kommentje:
Esetleg olyan anyuka véleménye, akinek most kezdett mensizni a lánykája?????
Várok még válaszokat!
2011. nov. 17. 09:29
7/10 anonim válasza:
Nekem 12 éves 10 hónapos koromban jött meg. DE titkoltam pár hónapig,mert valahogy éreztem,hogy anyu nem örülne,ha tudná.Szóval inkább ne félj,hanem beszélgess a lányoddal erről!Tök természetes dolog,és ne kelljen bűntudata legyen azért,mert fejlődik a teste.Attól még lelkileg nem lesz felnőtt,bár emlékszem,sok osztálytársam megváltozott,amikor elkezdtek menstruálni,de nem lettek érettek,csak kíváncsiak,és vihogósak,ha helyes fiúkat láttak. Én nem voltam ilyen,mert én befelé forduló voltam,és anyutól "tudtam" hogy én ehhez még kicsi vagyok.
8/10 anonim válasza:
Könyörgöm tartózkodjunk már az i végződésű gyerekes rövidítésektől!
14 évesen. Anyukámnak 14 évesen március 15-én...ő megjegyezte a sajátját...én passzolom.
22N
9/10 anonim válasza:
12 éves voltam és pont december 6.-án jött hozzám először a mikulás!:)
10/10 anonim válasza:
22N-nek üzenem: Tartózkodj a nevelő,anyukás stílustól,nem vagy az itteniek szülője,hogy megszabd,hogy milyen stílust használjanak! A honlap célja az információcsere,nem a nevelés,ami a te módszereddel úgyis kudarcra van ítélve.Ne haragudj,ha megbántottalak az őszinteségemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!