Rostos vizelet?
Mennyire normális, hogy ilyen rostdarabkákat látok a vizeletemben? Általában reggel az első vizeletkor, de volt már napközben is. Kb. 2-3 hete van, változtattam az étrendemen, de a vizeletem nem változott.
Nem szedek fogamzásgátló gyógyszert, nincs hormonproblémám. Nem vagyok felfázva, nem viszketek, nem bűzös se a vizeles, se a fehér folyásom. A vesémmel lehet baj? Normálisan, 1-1,5 L folyadékot fogyasztok. Mivel irodai munkán vagyok, így nem igazán mozgok, szóval nem igazán érzem szomjasnak magam, ettől függetlenül iszok, de van, hogy csak 1,5 L. Persze, hétvégén ha kirándulok, van, hogy 3 Literrel is iszok :)
Ja, általában mentes vizet, vagy saját készítésű teát. Kólát, vagy szénsavas vizet csak ritkán, inkább nagyobb kajálás után iszok, mert amúgy ragad össze a szám, meg sok savat csinál a szénsav..
Zöld teát pedig nyáron 60fokban is képes vagyok inni:D
Rendben :)
Fú, remélem nem valami komoly :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!