Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rostos vizelet?

Rostos vizelet?

Figyelt kérdés

Mennyire normális, hogy ilyen rostdarabkákat látok a vizeletemben? Általában reggel az első vizeletkor, de volt már napközben is. Kb. 2-3 hete van, változtattam az étrendemen, de a vizeletem nem változott.

Nem szedek fogamzásgátló gyógyszert, nincs hormonproblémám. Nem vagyok felfázva, nem viszketek, nem bűzös se a vizeles, se a fehér folyásom. A vesémmel lehet baj? Normálisan, 1-1,5 L folyadékot fogyasztok. Mivel irodai munkán vagyok, így nem igazán mozgok, szóval nem igazán érzem szomjasnak magam, ettől függetlenül iszok, de van, hogy csak 1,5 L. Persze, hétvégén ha kirándulok, van, hogy 3 Literrel is iszok :)

Ja, általában mentes vizet, vagy saját készítésű teát. Kólát, vagy szénsavas vizet csak ritkán, inkább nagyobb kajálás után iszok, mert amúgy ragad össze a szám, meg sok savat csinál a szénsav..

Zöld teát pedig nyáron 60fokban is képes vagyok inni:D

2015. okt. 4. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
1-1,5 liter folyadék nagyon kevés, ezt a mennyiséget növelned kell legalább 1-1,5 literrel. Ne csak akkor igyál, hogy ha szomjas vagy.
2015. okt. 4. 13:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Az ajánlott mennyiségem 1,5 l folyadék. Mivel 42-44 kg vagyok, és 22 éves. És nem végzek fizikai munkát, hanem csak ülök szinte egész nap. Meg szerintem ez nem csak az elmúlt 2-3 héten jött volna ki, ha ez lenne a bajom, nem? :S
2015. okt. 4. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem igazan normalis. Kerj egy vizelet tenysztest, emrt attol, hogy nem koz tuneteket (fajdalmat stb) meg lehet, hogy bakterialis fertozes miatt latsz benne darabokat (gennyet). Menj el orvoshoz.
2015. okt. 4. 14:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Rendben :)

Fú, remélem nem valami komoly :(

2015. okt. 4. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem valoszinu hogy barmi komoly.
2015. okt. 4. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Elmész a háziorvoshoz a reggeli vizeletmintáddal és egy tesztcsíkon megnézi, mi van benne, ad egy beutalót, amivel beviszed a laborba utána és megmondják, van e benne bármi, aminek nem kéne lennie.
2015. okt. 4. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs esetleg mostanában bővebb hüvelyfolyásod? Elképzelhetőnek tartom, hogy azt látod.
2015. okt. 4. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!