3 hete körülbelül voltam ügyeleten (véres vizelet, alhasi fájdalom, fájdalmas, égető vizelés) és írtak fel antibiotikumot (nem emlékszem a nevére:/), azt mondta a doki, hogy két nap múlva már semmi bajom nem lesz, de csak a vér állt el, a többi ugyanúgy maradt. Múlt héten voltam újra dokinál, akkor Augmentin Duot írt fel, már azt is végigszedtem, erre ma visszatért a vér, fáj a vesém és a hólyagom is, még mindig fáj és éget. Semmit nem segített az antibiotikum. 8-án megyek hasi ultrahangra. Tudok tenni még valamit? Mi lehet a bajom?
Ezer más dolog is lehet, vesekő, felhúzódott, kikezeletlen nemi betegség (bocsánat, de orvosnak is eszébe jut), daganat, bármi.....
Nyugodj meg, mindent ki fognak deríteni. A legvalószínűbb egy jó kis gyulladás.
2015. aug. 30. 22:24
2/6 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok. :)
2015. aug. 30. 22:26
3/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem ezzel keress fel egy urológust. Ez lehet egy hugyuti fertőzés is. És majd ő megmondja mit kell tenni. Nekem is kellet valami ilyesmi. Antibiotikumot szednem. Nem emlékszem pontosan a nevére. Talán zinnat de nem biztos. Mondjuk nekem nagyon más okból kellet szednem.
2015. aug. 30. 22:28
4/6 anonim válasza:
Nekem ugyan ezekkel a tünetekkel húgyúti fertőzésem volt, de egy antibiotikum kúra elég volt. 2-3 nap után már tünetem se volt szinte. Lehet, hogy az antibiotikumok, amiket felírtak, nem hatásosak a baktérium ellen, amivel megfertőződtél. De makacs fertőzés esetén van, hogy 2-3 kúra is szükséges. Nekem egyszer volt ilyen, bekaptam valamit a macskámtól. Először a torkomban dagadt be a nyirokcsomó golflabda nagyságúra, aztán ez ráhúzódott a fülemre, majd ilyen gombás sz*rok jöttek ki 7 különböző helyen. 3 doboz antibiotikumot szedtem be, de a 3.doboz elejéig minimális volt csak a javulás. Szóval lehet, hogy fel kellene keresned egy másik orvost, mert ha félrekezelnek abból nagy baj lehet, meg a húgyúti fertőzés abból a fajtából való, ami nem múlik el magától, és jobb nem hagyni eldurvulni.
2015. aug. 30. 22:45
5/6 anonim válasza:
18 vagy?
Akkor biztos nincs komoly bajod.
Nekem pár éve a nyaralásom tette tönkre egy ilyen, antibiotikumot már nem kellett szednem, de mégis görcsölt a vesém, és 5 percenkét éreztem, hogy pisilni kell. Nyilván semmi eredmény nem volt a WC-én. Nos-spa-t szedtem vagy még 2 hétig, mire elmúlt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!