Kisebb megerőltetés után begörcsöl a petefészkem és alig bírok mozdulni, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Márciusban volt cisztarepedés miatt laparoszkópiás műtétem, akkor csináltak sok hasi és hüvelyi UH-t, amin gondolom kiderült volna ha méhsüllyedés mert az jár ilyen tünettel. Viszont az tény, hogy a műtét óta szokott előjönni, pedig rápihentem rendesen utána. Ha sokáig sétálok,futok,edzek, tehát valami kicsit is megerőltetőt csinálok akkor belenyilal és begörcsöl, akkor lesz jobb ha megállok vagy leülök, utána viszont nem tudom folytatni amit csináltam mert azonnal elkezd újra fájni egyik vagy mindkét oldalt, a petefészek körül. Szerintetek ez komoly lehet, menjek nőgyógyászhoz ? Vagy mi okozhatja? Hasonló tapasztalat esetleg ?2015. szept. 29. 17:09
1/1 anonim válasza:
Passz,de szerintem ha ez ilyen komoly fájdalmat okoz,akkor érdemes orvoshoz menni vele minél előbb :/ nem jó orvoshoz járkálni dehát ha ipyen fájdalommal jár...lehet semmi komoly csak a műtét után vmiért fáj...jobbulást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!