Ez mi lehet? Felfázhattam?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta mikor elmegyek pisilni (sűrűn) akkor befájdul az alhasam..Mikor megtöröltem ma reggel magam pisilés után,pirosas/barnás volt,azt hittem megjött,de mégsem.. Az alhasam ugyan úgy fájt..A pisilésem nem csíp eddig még.. Orvoshoz csak hétfőn tudnék elmenni leghamarabb..2015. szept. 25. 18:10
1/2 anonim válasza:
Igen, lehet az. Hétvégén van ügyelet, oda el tudsz menni, ha annyira súlyossá válik a dolog. De ha kibírod addig, akkor hétfőn mindenképpen orvos!
2/2 anonim válasza:
Lehetséges, hogy felfáztál. Szerezz be tőzegáfonya kapszulát, de a Naturland: tőzegáfonya és echinacea teája is nagyon jó ilyesmire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!