Felfázhattam volna? Mik ezek a tünetek?
Figyelt kérdés
Van barátom és májusban feküdtem le vele először, azóta még 2 alkalommal. Utána folyton fájt a hasam, folyásom volt, de megjött mindig rendesen. Elmentem magánnőgyógyászhoz, de a citológiai eredményem teljesen jó lett, nem találtak fertőzést. A folyásomra írt fel Lactofelt hüvelygélt. Utána SZTK nőgyógyászhoz mentem mert a hasam fel volt puffadva, megint fájt a hasam. Megvizsgált, de nem érzett semmilyen petefészek cisztát, csak írt fel egy gyógyszert és azt szedtem, amíg megjött. Pár hete észrevettem, hogy gyakrabban kell pisilnem és pár napja véres vizeletem volt, de csak egy nap, utána elmúlt, de továbbra is csíp, fáj, ha pisilek és nagyon fáj. Folyton érzem, hogy pisilnem kell, de mikor kipisiltem magam, akkor is érzem, hogy még kell, pedig nem jön már semmi. A vizeletem nem világos színű(mint a víz), de nem sárga hanem mintha koszos lenne. Mikor még nem volt barátom soha nem voltam felfázva, csak néha nem jött meg rendesen nyáron, hanem barnáztam és nem múlt el. Egyébként csípős, fájós vizeletem soha nem volt. Mi lehet a bajom? Nőgyógyászok azt mondják nincs semmilyen fertőzésem, cisztám minden rendben van. Már a háziorvoshoz is félek elmenni mert a hasfájással is elküldött a nőgyógyászhoz és nem igazán foglalkozik velem. Mindig igényes vagyok magammal, a higiéniára nagyon adok, soha nem ülök rá idegen wc-re és strandon sem voltam még. Ilyenkor a szexuális életet is kerülni kellene egyébként?2014. jún. 29. 13:23
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi helyesbítek: A vizeletem világos színű, de mintha koszos lenne.
2014. jún. 29. 13:25
2/6 anonim válasza:
Szerintem fel vagy fázva de rendesen. Nekem is amikor ilyen szokott lenni el szoktam menni a háziorvoshoz és ott megnézik rögtön a vizeletet valamilyen tesztcsíkkal és az rögtön ki szokta mutatni, hogy hány kereztes genny van benne. Fel szokták írni a Cifrán antibiotikumot és már két nap múlva teljeen jól voltam bár végig beszedtem rendesen a gyógyszert és utána visszamentem a háziorvoshoz ahol újra megnézték a vizeletet és már jó volt, ha ez nem segít akkor urológushoz kell menned. Bár nekem sose fájt a hasam de lehet, hogy neked fáj ettől. Mindenképp menj el háziorvosodhoz, ne szégyelld, mert ez nem játék. Ugyanis én régen nagyon sokáig küzdöttem ezzel a problémával, nem mentem el orvoshoz és meg is lett az eredménye. A gyulladás ráment a petevezetékeimre ami szépen el is záródott. Ugyhogy Orvos!!!!!
3/6 anonim válasza:
Ez hólyaghurut. Ezt kezelni kell. Majd az orvos ír antibiotikumot. Ilyenkor nem ajánlott a szex, de nem is jó.
4/6 anonim válasza:
Amúgy teljesen ugyanezek voltak a tüneteim mint neked.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor vigyek a háziorvoshoz vizeletet?
2014. jún. 29. 13:38
6/6 anonim válasza:
Szerintem vigyél, ha nem akarsz a váróban egy pohárral a kezedbe mindenki előtt a wc-re sétálni.
Ja és írd meg, hogy mit mondott a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!