Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire utalhatnak a tünetek?

Mire utalhatnak a tünetek?

Figyelt kérdés
Bal oldali alhasi fájdalmam van. Mintha késsel szúrkálnának. Nem állandó a fájdalom, van hogy egyáltalán semmit se érzek. Először 2 hónapja éreztem ezt a fájdalmat, de csak egy-két szúrás és semmi több(hetekig semmi). Egyéb tünet(láz, étvágytalanság...) nem jelentkezett. Tegnap estétől gyakrabban érzem a fájdalmat, de most se mindig. Mivel most fog megjönni, igy csak jövőhét után tudok dokihoz menni. Vajon mi lehet a gond?
2014. máj. 31. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Életmódod?

Táplálkozásod?

Mozgás?

Lelked?

Életviteled?

Nemed?

Korod?

Kórtörtéeti előzményeid?

2014. máj. 31. 20:36
 2/4 A kérdező kommentje:

"Mivel most fog megjönni.." lány vagyok :D

Egészségesen táplálkozom, rendszeresen futok, nem dohányzom, nem iszom. 21 vagyok. Fogamzásgátló tablettát szedek.

2014. máj. 31. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy nőgyógyászati eredetű, akár a vastagbélnek vmilyen gyulladása is simán lehet.
2014. máj. 31. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy szélgörcsök.
2014. máj. 31. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!