Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázhattam vagy egyéb probléma?

Felfázhattam vagy egyéb probléma?

Figyelt kérdés
2 napja vettem észre h. valamikor egy minimálisan fáj a pisilés.... Ma meg egyszerűn folyamatosan azt érzem h. pisilnem kell. Szerintetek?

2014. júl. 16. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Már most vöröstőzegáfonya tea sooooooooooook és átmossa a húgyutakat
2014. júl. 16. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Menj sürgősen orvoshoz!

A tőzegáfonya nagyon jó megelőzésre, de ha már kialakult a bakteriális húgyhólyaghurut (köznyelven felfázás), akkor már a tőzegáfonya kapszulával bocs, de kitörölheted a hátsófeledet.

El kell menni orvoshoz, ott csinálnak vizeletvizsgálatot, az alapján megmondják, hogy mi van a vizeletben és a szerint adnak antibiotikumos kezelést, ami elpusztítja a baktériumokat egyből, amik a gyulladást okozták. És akkor mehet mellé a tőzegáfonya kapszula, mert az nagyon jó megelőzésre. De kezelésre nem.

2014. júl. 16. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez hólyaghurut. Menj a háziorvosodhoz, mert ha elhanyagolod komoly szövődményei lehetnek.
2014. júl. 16. 11:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget... Most nem erzem h kellene a mosdora mennem :(
2014. júl. 16. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne ess pánikba, valószínáleg enyhe felfázás (fertőzés).

Ha nem múlik, akkor háziorvoshoz menj el, vigyél magaddal vizelet mintát. Kapsz majd antibiotikumot és ennyi.

Semmiféle "halálos" betegséged nem lesz...

2014. júl. 16. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne ess pánikba, valószínáleg enyhe felfázás (fertőzés).

Ha nem múlik, akkor háziorvoshoz menj el, vigyél magaddal vizelet mintát. Kapsz majd antibiotikumot és ennyi.

Semmiféle "halálos" betegséged nem lesz

2014. júl. 16. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!