Ilyen tünetek alapján mi lehet a probléma szerintetek? Esetleg valakinek van/volt hasonló tünetei?
Első sorban hajhullás,néha hirtelen fellépő émelygés szerűség ami ahogy jön pár másodperc alatt elmúlik,van olyan is mikor gombóc szerűséget érzek a torkomba nyelés során.Van,hogy pár napig nincsenek ezek a tüneteim,jobban érzem magam,persze hajhullás nem múlik el..
Ezeken kívül rendszertelen a menstruációm,(amivel nem rég voltam nődokinál,az bogyót írt fel a vizsgálat után ami meg hozta,azóta túl vagyok azon,de kérdés következőleg már bogyó nélkül is rendesen fog megjönni.)
Most fogok majd elmenni háziorvoshoz,hogy adjon beutalót valami kivizsgálásra vagy vérvételre..
Még valami..
Mikor rám jön hirtelen másodpercekre ez a fura rosszullét vagy minek nevezzem,akkor olyan furcsa,különös érzetem,érzékelésem is van..nem tudom mennyire érthető..
Köszi a válaszokat! Én is gyanakodok pajzsmirigyre is..
Holnap megyek háziorvoshoz,azt kérek beutalót vérvételre stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!