Lehet attól bajom, hogy kb mindig hordok melltartót, még alváskor is?
Egy osztálytársam anno bogarat ültetett a fülembe, hogy ha melltartó nélkül alszom hason összébb nyomhatom a melleimet (hozzáteszem max 12 lehettem) és rászoktam, hogy mindig hordok melltartót alváskor is. Okozhat ez bármi problémát hosszú távon?
Hozzá kell tennem nem kis "szúnyogcsípesekről" beszélünk, hanem 70/C-s mellekről.
Lógni fognak... Meg hogy tudsz úgy aludni, ezt én sose értettem? Én ha hazaérek az első hogy leveszem a szoros ruhákat, köztük a melltartót :)
30 évesen szépen állnak a 80-85 C melleim
De ettől függetlenül nem tartom egészségesnek, hogy állandóan le/be legyenek szorítva.
#1-es, mint mondtam már megszoktam.
Köszi a válaszokat! :)
Mekkora marhaság!?
A világon semmi értelme nincs!!!
Inkább árt mint használ!A pasid visítófrászt fog kapni, ha meglátja, hogy aludni is kengyelben alszol...:)
Te kis mazo:D
Nálunk a családban minden nőnemű első dolga ha hazaér, hogy megszabadul a csöcsfixtől - már aki egyáltalán hordja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!