Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gombás fertőzés?

Gombás fertőzés?

Figyelt kérdés
Fehér, túró szerű hüvelyváladékom van, ha egész nap nem iszom semmit, akkor is kb. fél óránként kell pisilnem. Most olvastam utána, és ez minden bizonnyal a candida jele. Nem is csodálkozom, az utóbbi időben nagyon legyengült az immunrendszerem, több hétig köhögtem stb. A canesten kombi ugye jó erre? Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, ha vasárnap használom el az utolsó kúpot, mehetek a dokihoz? Hülye kérdés, de akkor már nem fognak bennem maradni a "kúpdarabok"? A Klionnal már jártam így. Meg tud ettől függetlenül is vizsgálni, vagy vasárnap már ne használjam?
2015. szept. 25. 08:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! nekem is ilyen problémám volt, amikor elmentem rákszűrésre. Nem viszkedett meg semmi ilyen nem volt, csak darabos volt. Most jött vissza az eredmény, ahol candidát találtak. A doki nem ajánlja a canestent, mert az csak a gombát távolítja el, de a gyökere a fertőzésnek még benned marad. Nekem Femiflo kemény kapszulát írt fel, ami kiírtja az egész szervezetből a gombát. Összesen kettő szem van benne, és 1500 ft-ba kerül.
2015. szept. 25. 09:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Irrigátorral ki kell mosni a maradékot mielőtt mész a dokihoz reggel.
2015. szept. 25. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!