Gombás fertőzés?
Figyelt kérdés
Fehér, túró szerű hüvelyváladékom van, ha egész nap nem iszom semmit, akkor is kb. fél óránként kell pisilnem. Most olvastam utána, és ez minden bizonnyal a candida jele. Nem is csodálkozom, az utóbbi időben nagyon legyengült az immunrendszerem, több hétig köhögtem stb. A canesten kombi ugye jó erre? Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, ha vasárnap használom el az utolsó kúpot, mehetek a dokihoz? Hülye kérdés, de akkor már nem fognak bennem maradni a "kúpdarabok"? A Klionnal már jártam így. Meg tud ettől függetlenül is vizsgálni, vagy vasárnap már ne használjam?2015. szept. 25. 08:53
1/2 anonim válasza:
Szia! nekem is ilyen problémám volt, amikor elmentem rákszűrésre. Nem viszkedett meg semmi ilyen nem volt, csak darabos volt. Most jött vissza az eredmény, ahol candidát találtak. A doki nem ajánlja a canestent, mert az csak a gombát távolítja el, de a gyökere a fertőzésnek még benned marad. Nekem Femiflo kemény kapszulát írt fel, ami kiírtja az egész szervezetből a gombát. Összesen kettő szem van benne, és 1500 ft-ba kerül.
2/2 anonim válasza:
Irrigátorral ki kell mosni a maradékot mielőtt mész a dokihoz reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!