Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet ez Candida-gomba?...

Lehet ez Candida-gomba? Nagyon félek (többi lent)

Figyelt kérdés

Kb 1,5 hete vettem észre,hogy fehér afták vannak a számban + a nyelvem is fájt. Phlogosollal,kamillateával öblögettem,az afták elmúltak de a nyelvem oldala,eleje még mindig érzékeny meg fáj (van amikor kevésbé),pedig ecsetelem minden nap:( De nem látszik semmi fehér folt az a furcsa...

A másik,hogy-eddig nem kötöttem össze a kettőt- néha szokott ott "lent" viszketni de nem durván,meg van amikor elő sem jön pár napig. Ezzel is megyek majd nőgyógyászhoz,csak bonyolult a helyzet,most költöztem messze az egyetem miatt,keresni kell még orvost itt is..Nemibetegség nem valószínű,úgyhogy most aggódom:(

19/l

2015. szept. 16. 06:51
 1/7 anonim ***** válasza:

óvatosabban a fuvolázással legközelebb. Lehet Cn. albicans, de lehet, hogy más fertőzésed, pl. Eppstein-Barr is társul hozzá.

Nagyon félni nem kell tőle, igen ritkán szoktak belehalni.

2015. szept. 16. 07:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hinnem hogy gomba lenne,nekem volt többször, feher lepedekes volt a nyelvem fajdalom nelkül.Daktarin gelt kaptam ra,nehany napra el is mult.Neked mas lehet,az aftak jelentkeznek fajdalommal,legjobb ha haziorvoshoz mesz.
2015. szept. 16. 07:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem Hányszor volt aftám. Alul meg minden oké. Győrben tudok jó nőgyógyászt.
2015. szept. 16. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Fogorvos után mindig kijön, mosatlan gyümölcstől kijön, véletlen más után iszok pohárból kijön az afta.
2015. szept. 16. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyébként Gingisollal szoktam aftát ecsetelni.
2015. szept. 16. 08:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! :) Nekem is győri a nőgyógyászom,de most hét közben Pesten vagyok,és nem is Győrben lakom...Úgyhogy kell itt is keresnem valakit:D

Remélem akkor hamar elmúlik már:)

2015. szept. 16. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Az aftaval ne nögyogyaszhoz menj,haziorvos is gondolom eleg.
2015. szept. 16. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!