Lehet ez Candida-gomba? Nagyon félek (többi lent)
Kb 1,5 hete vettem észre,hogy fehér afták vannak a számban + a nyelvem is fájt. Phlogosollal,kamillateával öblögettem,az afták elmúltak de a nyelvem oldala,eleje még mindig érzékeny meg fáj (van amikor kevésbé),pedig ecsetelem minden nap:( De nem látszik semmi fehér folt az a furcsa...
A másik,hogy-eddig nem kötöttem össze a kettőt- néha szokott ott "lent" viszketni de nem durván,meg van amikor elő sem jön pár napig. Ezzel is megyek majd nőgyógyászhoz,csak bonyolult a helyzet,most költöztem messze az egyetem miatt,keresni kell még orvost itt is..Nemibetegség nem valószínű,úgyhogy most aggódom:(
19/l
óvatosabban a fuvolázással legközelebb. Lehet Cn. albicans, de lehet, hogy más fertőzésed, pl. Eppstein-Barr is társul hozzá.
Nagyon félni nem kell tőle, igen ritkán szoktak belehalni.
Köszönöm a válaszokat!! :) Nekem is győri a nőgyógyászom,de most hét közben Pesten vagyok,és nem is Győrben lakom...Úgyhogy kell itt is keresnem valakit:D
Remélem akkor hamar elmúlik már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!