Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 8 évesen mitől lehet ilyen?...

8 évesen mitől lehet ilyen? Írom tovább lent.

Figyelt kérdés
8 éves a kislányom, tegnap délután vettem észre,hogy nagyon vakarja ott lent,kérdeztem,hogy mi a baj,de természetesen azt mondta,hogy semmi. Ma már nagyon gyakran csinálta ezért kénytelen voltam megkérni,hogy megnézzem és nagyon piros neki. Felhívtam a dokimat,kedden délután viszem. Azt mondta,hogy addig Canesten kenőcs, este lefekvéskor pedig jó lenne egy kúp. A kenőcs rendben,kicsit mintha jobb lenne,de a kúptól félek egy kissé. Elmúlna annyira,hogy a suliba ne legyen gond? Köszi a válaszokat

2015. szept. 13. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Javítson ki valaki, ha tévednék, de szerintem 8 éves kislánynak nem lehet Canesten kúpot adni!

Krémmel esetleg lehet kenni, de Canesten kúpot tudomásom szerint ilyen kicsi gyereknek nem lehet adni!

Vidd el gyermeknőgyógyászhoz a lányodat és ott majd megmondják, hogy mit lehet nála alkalmazni!

2015. szept. 13. 18:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is idegenkedek egy kicsit tőle,de ezt javasolta az orvos. A Canesten egyébként nem rossz, mintha jobb lenne kicsit tőle. Ártani biztos nem árt, nem is ezzel van bajom,hanem magával a kúppal.
2015. szept. 13. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Ne adj neki kúpot!

8 évesnek semmiképpen. Még okozol netán neki ott valami sérülést.

És gondolom a háziorvossal beszéltél, aki meg nem gyermeknőgyógyász.

Kend neki akkor a kenőccsel, holnap pedig vidd el egy gyermeknőgyógyászhoz.

2015. szept. 13. 18:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Saját nődokimmal beszéltem,ő javasolta,hozzá viszem kedden. Tanácstalan vagyok.
2015. szept. 13. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne vidd a saját nődokidhoz! Gyerek nőgyógyászatra kell vinni. Nem szoktak kúpot adni ilyen kicsi gyereknek. Külsőleg szokták kezelni, és ha súlyos akkor lehet antibiotikumot adnak szájon át. Saját tapasztalatból írom.
2015. szept. 13. 21:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem adtam neki végülis,csak kenőcsöt használtuk. Előző megosztanád a tapasztalatodat?
2015. szept. 13. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Leánygyerekeknél előfordul szabad vizekben, medencében való fürdés után bakteriális fertőződés. Mivel a szűzhártya megvédi a gyerekeket /általában/ a hüvelyi fertőződéstől, ezért elég kívülről kezelni a hüvely bemenetet és környékét. Mi antibiotikumos szemkenőcsöt kaptunk rá. Gombát is kaphat gondolom a kislány a saját bélrendszerétől. Székelés után hasznos, ha szappannal megmossa a gyerek a végbélnyílást és környékét. Gyerek nőgyógyász megnézi, és végbélről meg is vizsgálja a gyereket. Ebből meg tudja állapítani, hogy csak külső, vagy belső fertőzés? Ha váladék jön ki a hüvelyből a vizsgálat során, akkor hüvelyi fertőzés áll fenn.
2015. szept. 13. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Anyu is elvitt 11 évesen a nőgyógyászához aki rögtön azt mondta vigyen a gyereknőgyógyászhoz.
2015. szept. 14. 08:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Gyerekgyógyászhoz és lehetőleg nőhöz vidd!

Ne a te nőgyógyászodhoz,főleg férfihez ne!

A gyerekgyógyasz direkt gyerekekre szakosodott.

2015. szept. 14. 22:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Azt jobb ha tudod és mond is el a kislányodnak hogy meglepetés ne érje higyan fogja az orvos megvizsgálni.

Az orvos a bugyit leveteti és megnêzi neki külsőleg hogy milyen a nunija,ha csak piros nem észlel folyást lehet ennyi lesz az egész.

De előfordulhat hogy pici pálcikával a hüvelyébe nyúl és mintát vesz,vagy a popsijába nyúl 1 ujjal.

Az ő éretmi szintjén(biztos okos kislány)mond el hogyan és mért vizsgálja meg az orvos.Ne hogy szegény ott szembesüljön vele.

2015. szept. 14. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!