Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkezdhet tovább növekedni...

Elkezdhet tovább növekedni egy lány melle 21 évesen?

Figyelt kérdés
Az utóbbi két hétben eléggé feszülnek a melleim, forróbbak is mint az alap testhőm, és kifejezetten kényelmetlen érzés ha hozzájuk érek. pont olyan, mint mikor kisebb koromban nőttek. a menstruációs ciklus miatt sosem fordult még ilyen elő, mindig minden rendben volt, azzal egyébként most is rendben van. nemi életet nem éltem soha, nem szedek semmit, az utóbbi időben nem változtattam semmit, mammográfiai vizsgálat negatív, akkor mi lehet? nem nagyon örülnék, ha tovább nőne, mert eddig is zavart, nemhogy ha mégnagyobb lenne.

2012. jan. 16. 02:02
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

IGEN!... :-))

Nekem mindig B-kosaras melleim voltak, aztán 48 évesen mellnövelő kúrát tartottam egy bizonyos mellnövelő kapszulával, és pár hónap múlva D-méretűek lettek a melleim, és azóta is ekkorák... :-)

(Ez egy Beauty Breast nevezetű készítmény, növényi fitoösztrogéneket tartalmaz.)

Szóval, hormonváltozás esetén később is növekednek a nők mellei!

2012. jan. 16. 05:02
 2/6 anonim ***** válasza:
és fogamzásgátló tablettától is előfordulhat
2012. jan. 16. 05:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Hormonváltozás hatására bármennyi idősen nőhet a melled..
2012. jan. 16. 07:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát előfordulhat, de velem ilyen sajnos nem történt :(

23 leszek nemsokára és kezdem feladni a reményt...

Kedves első, ez a kapszula milyen volt? Hol vetted, mennyi ideig szedted stb?

2012. jan. 16. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem is hormonális változás. Én világéletemben deszka voltam, tavaly szültem, persze a szoptatás alatt nőtt a cicim, aztán elfogyott a tejcsim, cicim vissza a régi méretre - és most, túl a 6-7. ismételt ciklusomon, nagyon furcsákat tapasztalok én is, és kifejezetten elkezdett nőni. Mondjuk én nem bánom.:)))
2012. jan. 16. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:

05:02

úristen hogy nézhetsz ki.

Amúgy ha hízol, akkor fog nőni. 21 évesen már nem fog "magától" megnőni.

Amúgy is az A-s és B-s mell a tökéletes.

2012. jan. 16. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!