Mit csináljak, hogy a menstruációm késsen/hamarabb jöjjön meg?
Figyelt kérdés
Tudtok rá valami jó módszert? Nagyon fontos lenne!2010. márc. 13. 16:21
1/5 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? Azzal tudod csúsztatni.
Szerintem gyógyteával is lehet kicsit befolyásolni. De azzal max. pár napot.
2/5 anonim válasza:
Nekem egyszer citrommal sikerült kitolnom. Még kellett volna 1 hét, hogy megjöjjön, de pont nyaralásra esett volna. Így elkezdtem napi egy citromot enni, illetve limonádét inni. Kb 5 nappal tudtam eltolni, nyaralás végére:)
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót, mert még csak 13 éves vagyok. Március 20-án úszóversenyre megyek, de 18-án fog megjönni. Ha nagyon-nagyon-nagyon muszáj használok tampont, de azt nem szeretnék, mert nagyon félek tőle. Sajna bizti, hogy 18-a környékén fog megjönni, mert a 14.napon amikor elvileg a peteérés történne, akkor nagyon sűrű barnás váladék folyt belőlem:(
2010. márc. 13. 16:39
4/5 anonim válasza:
Ha 13 éves vagy még csak, semmiképpen nem szabad hormon tartalmú gyógyszert szedned. A citromlének nincsen tudományos alapja.
Picit próbáld "tudatilag szuggerálni". Nekem ez időnként bejön.
Amúgy vagy marad a tampon (próbáld ki az applikátorosat, mert azt nagyon könnyű feltenni), vagy most kihagyod ezt a versenyt. Nő vagy, előfordul az ilyen, nincs ebben semmi. Elmész a következő versenyre.
5/5 anonim válasza:
első vagyok. Ha már volt peteérésed, nem tudod kitolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!