Ha egy nőben túl sok a férfi hormon, azzal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 14:19
1/7 anonim válasza:
Laborral igazolt hogy több? Vagy honnan gondolod? Egyébként akiben több a testosteron annak nő a libidója ha nő, ha férfi! Adj egy kicsit, és úgy sem kívánom a szexet:)!
2/7 anonim válasza:
Kap rá hormongyógyszert, amit endokrinologus ír fel, és valószínűleg rendbejön.
3/7 anonim válasza:
Elmész nőgyógyászhoz és ír fel ilyen női hormon kapszulát vagy injekciót vagy nem tom mit szóval amiben van benne ilyen bigyula és azt megeszed és akkor több lesz benned a női hormon:)
4/7 naphtha válasza:
Bírkózhatsz vele... :) Bocs nem tudtam kihagyni, a kérdés adta a választ.
5/7 anonim válasza:
kocka fej kör szakál ?:D tájgetosz
6/7 anonim válasza:
Na szoval, nalam is ez volt, es fogamzasgatlot adtak ra, most minden ok, pedig a negyszerese volt a normalisnak.
7/7 anonim válasza:
Ugyanezzel küszködöm. Ha neked van ilyen, akkor azonnal sicc dokihoz, ne légy olyan buta, mint én voltam. Három évig halogattam, nem akartam elmenni vele dokihoz, pedig elejét vehettem volna a tüneteknek, amik később elharapództak. El kell menned nődokihoz és egy endokrinológushoz. Ő elküld egy vérvételre és az eredményből megállapítja, hogy hormonkészítményt kapsz-e, ami helyre billenti a hormonháztartásodat vagy fogz.gátlót.
Mindenképpen orvoshoz kell menni vele. Ha nem akarsz rögtön nődokinál kezdeni, akkor egy pajzsmirigyvizsgálat lenne célszerű. Az is okozhatja a problémát! Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!