Nőgyógyásznál ha csak receptet irattok nálatok is le kell mindig vetkőzni? Ha nem vizsgál meg akkor is?
Szerinte ha csak elfogyott a gyógyszer, amit eddig is szedtel ( pl fog.gatlo) akkor nem kellene levetkoztetni
Vagy ha levetkoztet legalább vizsgaljon meg
Es miert vetkőzöl le előre, ha tudod, hogy csak receptet íratsz? :) ( nem kotekedes)
Hagyjátok szerintem ez tök normális...én ha meglátom az utcán az orvosom kapásból levetkőzök es csak utána köszönök :D
viccen kívül szerintem is válts ..miért lenne szükség receptíráshoz pucérkodni?!
A doki 50 körüli férfi, igen van bent asszisztens is!
Másik kérdés nálatok évente hányszor vizsgál meg, mert engem van hogy minden receptiratásnál (3 havonta) van hogy fél évig rám se néz...
Most csütörtökön is voltam receptet iratni nem az öltöző felől hivott be úgyhogy nem kellett levetkőzni, de mondta hogy megvizsgál úgyhogy fáradjak be a rendelő felől a vetkőzőbe a tangámon kivül mindent levettem alul, csinált UH-t is majd mondta hogy tegyem szabaddá a melleim akartam visszamenni a nadrágomért de mondta hogy felesleges elég ha az alsóneműt visszaveszem igy csak egy bugyi volt rajtam mikor a melleim nézte ez másnál is igy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!