Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyásznál ha csak receptet...

Zsola92 kérdése:

Nőgyógyásznál ha csak receptet irattok nálatok is le kell mindig vetkőzni? Ha nem vizsgál meg akkor is?

Figyelt kérdés
Nálunk mindig a vetkőző felöl hiv be van hogy meg se vizsgál és ott állok előtte alul semmiben...

2015. szept. 14. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Nyilván levetkőztet, ha rám sem néz amúgy. Szerintem válts dokit, a tied egy fsz.
2015. szept. 14. 19:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerinte ha csak elfogyott a gyógyszer, amit eddig is szedtel ( pl fog.gatlo) akkor nem kellene levetkoztetni

Vagy ha levetkoztet legalább vizsgaljon meg

Es miert vetkőzöl le előre, ha tudod, hogy csak receptet íratsz? :) ( nem kotekedes)

2015. szept. 14. 19:18
 3/13 A kérdező kommentje:
van amikor visszaküld és megvizsgál, mikor először voltam nála levetkőztetett meztelenre és a hüvelyi vizsgálat után a fenekembe is benyúlt nagyon megalázó volt, utána hüvelyi ultrahangot is csinált...
2015. szept. 14. 20:00
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Az enyémhez Bemegyek ruhába, leülünk elmondom mi a probléma, ha szükséges akkor mondja utána hogy lehet menni a fülkébe vetkőzni. Még soha nem nyúlt a fenekembe.
2015. szept. 14. 20:47
 5/13 A kérdező kommentje:
múltkor bementem ruhába és visszaküldött levetkőzni, a bugyit meg a felsőruházatom magamon hagytam, bementem beszélgettünk, majd mondta hogy megnézné a mellem, levettem a felsőm meg a melltartóm és ott álltam szál tangában, nálatok a mellvizsgálat hogy történik? bugyit veszitek vissza vagy a nadrágot is?
2015. szept. 14. 21:17
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez elég perverznek tűnik...mennyi idős férfi? és az aszinsztesnő is ott van?
2015. szept. 15. 07:49
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Azért ez elég durva lehet... es teljesen meztelen voltál az egész vizsgálat alatt?? Én biztosan kerülném ezt az orvost.
2015. szept. 15. 08:05
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Válts orvost! Ez nem normális, ha csak receptet mégy íratni és akkor is levetkőztet!
2015. szept. 15. 08:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok szerintem ez tök normális...én ha meglátom az utcán az orvosom kapásból levetkőzök es csak utána köszönök :D

viccen kívül szerintem is válts ..miért lenne szükség receptíráshoz pucérkodni?!

2015. szept. 16. 01:46
 10/13 A kérdező kommentje:

A doki 50 körüli férfi, igen van bent asszisztens is!

Másik kérdés nálatok évente hányszor vizsgál meg, mert engem van hogy minden receptiratásnál (3 havonta) van hogy fél évig rám se néz...

Most csütörtökön is voltam receptet iratni nem az öltöző felől hivott be úgyhogy nem kellett levetkőzni, de mondta hogy megvizsgál úgyhogy fáradjak be a rendelő felől a vetkőzőbe a tangámon kivül mindent levettem alul, csinált UH-t is majd mondta hogy tegyem szabaddá a melleim akartam visszamenni a nadrágomért de mondta hogy felesleges elég ha az alsóneműt visszaveszem igy csak egy bugyi volt rajtam mikor a melleim nézte ez másnál is igy van?

2015. szept. 26. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!